Premiul pentru contribuția majoră la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe

17 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 463
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Următoarea categorie este una dedicată personalităților. Este vorba despre Personalități care au contribuit la respectarea drepturilor de autor și, firește, a drepturilor conexe. Unul dintre premii revine dlui Mihai Cernea, președintele CREDIDAM – Premiul pentru contribuția majoră la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Eu unul, îmi amintesc și de Sfinx și mă înclin în fața dumneavoastră.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Mihai Cernea: Și eu îmi amintesc de Sfinx. Două cuvinte aș spune. Eu, cel puțin, sunt foarte impresionat de faptul că lumea știe de noi, dar vreau să vă spun că CREDIDAM, în anii în care au fost, de 23 de ani – a spus și Ștefan Gheorghiu – a mers înainte datorită unei colege foarte bune – Liliana Savu. Este legătura noastră cu lumea juridică și cu ajutorul ei am reușit să ținem piept valurilor, unele blânde, altele nu atât de blânde, care au venit din partea ORDA. Acum, în ultima vreme, suntem mai liniștiți; sperăm să continuăm așa. Mulțumesc.

Cristian Pavel: Mulțumim și alăturăm, și noi, salutul nostru și respectul nostru până la pământ doamnei Savu și ne bucurăm că suntem într-o bună colaborare.

Premiul pentru contribuția majoră la respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe was last modified: aprilie 17th, 2019 by Mihai Cernea

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter