Distincţia fapte – judecăţi de valoare în înclinarea balanţei dintre art. 8 privind dreptul la reputaţie şi art. 10 privind libertatea de exprimare, potrivit jurisprudenţei Curţii Europene a Drepturilor Omului. Rolul judecătorului naţional

12 aug. 2016
Articol UJ Premium
6 voturi, medie: 5,00 din 56 voturi, medie: 5,00 din 56 voturi, medie: 5,00 din 56 voturi, medie: 5,00 din 56 voturi, medie: 5,00 din 5 (6 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3111

Despre

  • Introducere
  • Calificarea afirmaţiilor potrivit jurisprudenţei Curţii
  • Abordarea instanţelor interne
  • Concluzii

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Distincția fapte – judecăți de valoare în înclinarea balanței dintre art. 8 privind dreptul la reputație și art. 10 privind libertatea de exprimare, potrivit jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului. Rolul judecătorului național was last modified: august 13th, 2016 by Stela Stoicescu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Stela Stoicescu

Stela Stoicescu

În prezent este judecător stagiar la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti şi colaborator al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, la disciplina „Dreptul familiei şi regimuri matrimoniale”. A absolvit aceeaşi facultate în 2013, ca şef de promoţie, şi Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limba germană, din cadrul Academiei de Studii Economice. În anul 2014 a absolvit masterul de Drept Privat al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, iar în prezent este doctorand al aceleiaşi facultăţi, disciplina drept civil, din octombrie 2014, sub coordonarea domnului profesor universitar doctor Corneliu Bîrsan. In perioada 1 iulie -31 octombrie, a efectuat un stagiu de formare in cadrul Curtii Europene a Drepturilor Omului, Strasbourg.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter