Discursul președintelui UNEJ, Marius Iacob Morari, în cadrul evenimentului de lansare a volumelor „Noul Cod de procedură civilă comentat şi adnotat”. Vol. I şi II

10 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 676
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În primul rând dați-mi voie să vă spun că sunt deosebit de onorat să mă aflu împreună cu dumneavoastră la această lansare. Pe de altă parte, aș dori să vă spun că din punct de vedere al profesionistului în executare silită, cu o vechime de peste 20 de ani, găsesc această lucrare, acest nou Cod de procedură civilă comentat și adnotat, ca una dintre cele mai complexe apărute în ultima vreme.

Sunt sigur că această lucrare va fi întâmpinată cu mult drag și mult profesionalism de executorii judecătorești; sunt sigur că, având în vedere complexitatea lucrării, mai ales pe partea de executare silită, va fi o sursă importantă pentru executorii judecătorești; și, de asemenea, sunt sigur că pe lângă această lucrare vor apărea și altele. Dar, dacă totuși este și dna ministru alături de noi, trăiesc și cu speranța că Codul de procedură civilă va rămâne cel puțin momentan în această formă și nu vor mai veni alte modificări. Pentru că pe partea de executare silită ne aflăm în situația în care se lucrează pe cod vechi, cod nou, cod mai puțin nou, cod și mai puțin nou și cod renumerotat.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vă mulțumesc și aș dori încă o dată să felicit autorii și să remarc că o asemenea echipă nu a fost dată până acum și nu s-a întrunit pentru o asemenea lucrare până în prezent.

Marius Iacob Morari,

Președinte Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești

👍Vezi și: Lansarea volumelor „Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat”. Vol. I și II

Discursul președintelui UNEJ, Marius Iacob Morari, în cadrul evenimentului de lansare a volumelor „Noul Cod de procedură civilă comentat și adnotat”. Vol. I și II was last modified: octombrie 11th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter