Discursul echipei Legal Shapers cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

1 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 456

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Roxana Pistolea: Vă mulțumim mult pentru acest premiu, atât în numele nostru, cât și în numele colegilor noștri care nu au putut să vină aici, alături de noi. Pe noi ne bucură și ne onorează faptul că inovația, creativitatea, curajul și gândirea laterală sunt apreciate. Vă mulțumim pentru acest premiu.

Tudor Colțan: Practic, ce am făcut noi, 5 colegi – 3 avocați și 2 IT-iști –, am făcut un robot care răspunde la întrebări juridice în mod automat în domeniul Travel. Adică, dacă dumneavoastră vă duceți în Thailanda și aveți o problemă legală, intrați pe aplicația noastră, îi spuneți ce problemă aveți – de exemplu, dacă pierdeți documentele – și, în mod automat, folosind inteligența artificială, chat-bot-ul nostru, Lorelei, răspunde întrebărilor juridice. Dacă este o problemă mai complicată și aveți nevoie de asistență juridică, chat-bot-ul vă conectează la un avocat local. Asta a fost ideea care a convins juriul și colega mea Roxana a reușit să convingă juriul de la New York că merităm să câștigăm locul I. Ce se poate face în viitor: Prin inteligența artificială – și aici avem doi parteneri de nădejde, Wolters Kluwer și Universul Juridic – se poate implementa inteligența artificială în domeniul juridic, în așa fel încât să ne facem treaba mult mai bine, mult mai eficient și mult mai transparent. Că, până la urmă, despre asta e vorba: tehnologia nu aduce doar eficiență, ci aduce o transparență a actului de justiție. Vă mulțumesc.

Discursul echipei Legal Shapers cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: august 1st, 2019 by Tudor Colțan
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Tudor Colţan

Tudor Colţan

Este avocat în cadrul societății de avocatură Sucian Popa.
A mai scris:
Roxana Pistolea

Roxana Pistolea

Este avocat în cadrul societății de avocatură Badea Clifford Chance.

Abonează-te la newsletter