Discursul domnului Valentin Ștefan în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR)

26 sept. 2022
Vizualizari: 331

Bună ziua tuturor!

Vreau să vă mulțumesc pentru invitație. Sunt onorat să particip la acest eveniment. Cunosc importanța acestei activități a insolvenței pe care dumneavoastră o desfășurați, importanță atât datorită complexității cadrului legislativ care a ridicat și continuă să ridice în continuare mari probleme de interpretare, apoi scopului acestei activități, acela al redresării activității agenților economici, activitate care se repercutează la nivelul economiei naționale.

Vreau să arăt că din punctul de vedere al Parchetului, noi ne confruntăm cu acele infracțiuni de bancrută, bancrută simplă și bancrută frauduloasă. Am colaborat și colaborăm, în continuare, foarte bine cu reprezentanți locali ai Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență și mă refer aici la dna Anca Sîrbu. În continuare, ușa este deschisă, o comunicare foarte bună și o deschidere totală a noastră.

Sperăm, în continuare, la o activitate de același gen și închei prin a vă adresa felicitări tuturor, prin a spune „La mulți ani” celor sărbătoriți astăzi și succes în activitate.

Vă mulțumesc. 


* Discurs susținut în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR), organizat în data de 8 septembrie 2022, la Club Ego, Mamaia.

Discursul domnului Valentin Ștefan în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) was last modified: septembrie 26th, 2022 by Valentin Stefan

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Valentin Stefan

Valentin Stefan

Este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
A mai scris: