Discursul domnului Tudor Colțan cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

17 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 316

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Mulțumesc de invitație și de interviu. Mi-a plăcut foarte mult cum dl redactor-șef l-a intitulat – „Vizionarul”. Mă consider un vizionar pentru că, alături de colegii mei, am reușit să aducem un titlu destul de important pentru profesia de avocat din România – suntem campioni mondiali în domeniul Legal Tech, aplicația noastră, dezvoltată de echipa Legal Shapers, a câștigat locul I la finala de la New York și noi considerăm că tehnologia este un prieten al justiției, și nu un adversar, și eu personal cred foarte tare că, alături de judecători, de procurori, de profesiile juridice, putem face o echipă foarte bună în interesul justițiabilului. Și chiar cred că în următorii 5-10 ani vom reuși să digitalizăm sistemul judiciar și să aducem avantaje concrete în sistemul judiciar, prin ușurarea muncii. De fiecare dată când merg în sala de judecată mă gândesc că tehnologia ar putea să facă viața mai ușoară nu doar instanței de judecată, ci și clientului meu; și, până la urmă, toți avem de câștigat.

Nu o să vă plictisesc cu foarte multe cuvinte, pentru că noi, ăștia tineri, trebuie să muncim și să lăsăm vorbele mai la o parte. Vă mulțumesc încă o dată pentru premiu și sperăm să ne vedem peste zece ani și să vă prezentăm un nou proiect asupra justiției, cu tehnologia implicată. Vă mulțumesc.

Discursul domnului Tudor Colțan cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 17th, 2019 by Tudor Colțan
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter