Discursul domnului Sorin Popescu în cadrul Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019. Premiu de excelență

31 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 266

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Premiu de excelență pentru întreaga activitate în domeniul științelor juridice

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Mulțumesc din suflet, sunt chiar emoționat, pe bune, pentru acest premiu… Dar, pe de altă parte, sunt și puțin trist, pentru că, pe nesimțite, am ajuns oarecum – cum spunea și dl profesor Macovei – la un capăt de cale.

Și, apropo de asta, o să vă citesc câteva versuri numai, nu ale mele, ci ale unui mare poet, atunci aflat la vârsta senectuții și care îi scria ultimei muze – e vorba de Lucian Blaga. Sunt puțin triste: „Greu e totul, timpul, pasul/ Grea-i purcederea, popasul/ Grele-s pulberea și duhul/ Greu pe umeri chiar văzduhul/ Greul cel mai greu, mai mare/ Fi-va capătul de cale./ Să se-mpace cu sfârșitul, / Cântă-n vatră greierușa, / Mai ușoară ca viața / E cenușa, e cenușa.”

Vă mulțumesc.

Discursul domnului Sorin Popescu în cadrul Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019. Premiu de excelență was last modified: ianuarie 31st, 2020 by Sorin Popescu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter