Discursul domnului Nicolae Covrig în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR)

28 sept. 2022
Vizualizari: 199

Bună ziua doamnelor și domnilor, distinși participanți, dragi colegi și invitați! Este o onoare pentru mine să fiu astăzi alături de dumneavoastră din partea Camerei Auditorilor Financiari din România, în cadrul celui mai notabil eveniment profesional de pe agenda anuală a profesiei de practician în insolvență și doresc să adresez pe această cale mulțumirile mele conducerii Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență pentru invitația de a lua parte la acest eveniment la festivitatea de deschidere a lucrărilor Congresului din 2022.

Am bucuria de a remarca că, după doi ani marcați de numeroase provocări și schimbări esențiale pentru profesiile liberale din țara noastră greu încercată în contextul socio-medical, să spunem, cauzat de pandemia de COVID-19, se reiau evenimentele profesionale care aduc laolaltă membrii organismelor profesionale, facilitând astfel schimbul interactiv de opinii, experiențe și interacțiunea directă, ceea ce ne-a lipsit în ultima perioadă.

Atât Camera Auditorilor Financiari, cât și Uniunea Națională a Practicienilor funcționează în România de 22 de ani și au un rol esențial în servirea interesului public, în general al comunității de afaceri, în special. Alături de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență, Camera Auditorilor Financiari este membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România în cadrul căreia încercăm de fiecare dată să găsim țeluri și valori comune pentru profesiile liberale. Am convingerea că cele două organisme profesionale, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență și Camera Auditorilor Financiari au numeroase caracteristici comune, precum și etică profesională, nivel înalt a pregătirii profesionale și calitatea serviciilor prestate clienților. La nivelul organismului profesional pe care îl reprezint, am susținut permanent solidaritatea dintre profesii, cu atât mai mult cu cât într-un mediu global actual, din ce în ce mai interconectat, provocările întâmpinate de profesioniști nu sunt unice, ci au efect asupra arhitecturii economice în integralitatea ei. Membrii organismelor noastre contribuie activ la dezvoltarea socială și economică și la asigurarea unui climat de încredere, transparență și transparența economiei naționale românești.

Putem spune că CAFR și UNPIR cooperează cu succes de o lungă perioadă de timp pentru îndeplinirea unor obiective comune atât de pregătire profesională, cât și în practică a profesiilor noastre.

Doresc să închei intervenția mea dorindu-vă succes în cadrul lucrărilor acestui Congres și asigurându-vă, în numele Camerei Auditorilor Financiari din România, de deschiderea Camerei în interesul activităților derulate de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență. Vă mulțumesc pentru atenția acordată!


* Discurs susținut în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR), organizat în data de 8 septembrie 2022, la Club Ego, Mamaia.

Discursul domnului Nicolae Covrig în cadrul Congresului Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) was last modified: septembrie 28th, 2022 by Nicolae Covrig

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Covrig

Nicolae Covrig

Este membru al Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România.
A mai scris: