Discursul domnului Nicolae Cîrstea în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei Bucureşti a UNPIR

21 mai 2018
Vizualizari: 1976
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Bună ziua, doamnelor și domnilor!

Aș vrea să mulțumesc corpului profesional al practicienilor în insolvență și domnului președinte al Filialei UNPIR București, Cătălin Dascăl, pentru invitație.

Noi, cei din echipa Universul Juridic, suntem bucuroși să participăm*, ca parteneri, la cele mai multe dintre evenimentele pe care le organizați, nu numai în București, dar mai ales în țară.

👍Vezi și: Discursul domnului Stan Tîrnoveanu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR

Sperăm că ceea ce putem să facem împreună să fie de un real folos profesiei, iar vizibilitatea și proiectele dumneavoastră să fie mult mai bine cunoscute acum și cu sprijinul nostru.

Vă mulțumesc și vă doresc succes!

Nicolae Cîrstea,

Președintele Grupului editorial Universul Juridic


Vineri, 20 aprilie 2018, Sala Constanța a Hotelului Marriott din București a găzduit Adunarea Generală a membrilor Filialei București a UNPIR, ocazie cu care s-au celebrat optsprezece ani de la înființarea filialei.

Universul Juridic a avut onoarea a participa la acest eveniment. Discursurile din cadrul Adunării Generale a membrilor UNPIR Filiala București 2018 vor fi disponibile pe portalul univeruljuridic.ro.

👍Vezi cum a fost la Adunarea Generală a membrilor Filialei București a UNPIR – 20 aprilie 2018

Discursul domnului Nicolae Cîrstea în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR was last modified: mai 28th, 2018 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: