Discursul domnului Liviu Pop cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020

27 oct. 2021
Vizualizari: 500

Mulțumesc juriului pentru alegere, este a treia oară când mi se acordă acest important premiu, mai ales că această distincție îmi amintește de fratele regretatului Traian Ionașcu, respectiv de profesorul de drept civil de la Facultatea de Drept din Cluj, Aurelian Ionașcu, cel care mi-a condus teza de doctorat.

 

Premiul „Traian Ionașcu”, decernat pentru cea mai bună carte a anului 2020 din domeniul dreptului privat, a fost acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România. Câștigătorul premiului a fost anunțat de către dl prof. univ. dr. Ionuț-Florin Popa, care a făcut publică alegerea câștigătorului de către juriu după analizarea celor patru nominalizări. Merituosul câștigător a fost prof. univ. emerit, dr., acad. Liviu Pop, cu lucrarea Tratat de drept civil. Obligațiile, vol. III, Raporturile obligaționale extracontractuale, Ed. Universul Juridic, 2020.

* Fragment din alocuțiunea domnului prof. univ. emerit, dr., acad. Liviu Pop, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020.

Discursul domnului Liviu Pop cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020 was last modified: octombrie 27th, 2021 by Liviu Pop

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Liviu Pop

Liviu Pop

Este profesor universitar emerit la Facultatea de Drept a Universităţii „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca.
A mai scris: