Discursul domnului Ion Popa în cadrul Congresului UNPIR 2018

7 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 651

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnule președinte, stimați colegi, prieteni,

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vă mulțumim pentru invitația de a participa la lucrările congresului anual. După câte vedeți, suntem conducerea in corpore, ne străduim de fiecare dată să vă onorăm cu prezența. Este un mijloc de a ne vedea mai des, este un mijloc de a comunica și, totodată, de a schimba ceva din experiența pe care o avem. Completând-o pe doamna Simona Miloș, noi avem aceleași probleme cu creditorii bugetari, cu modificarea legislației în acest domeniu, doar că la noi este mai simplu: se modifică legislația, citim din Monitorul Oficial și deja ne conformăm cu ceea ce avem.

Când este vorba despre așa ceva, nici nu ne întreabă. Se modifică într-o noapte și totodată se implementează. Recent avem, în ianuarie, un astfel de experiment, când într-o noapte a fost schimbată competența instanței de judecată a dosarelor de insolvabilitate. Și dacă până la 15 ianuarie se judecau la curțile de apel, din 5 ianuarie s-a schimbat doar un singur cuvânt în Codul de procedură civilă și competența a trecut la prima instanță, instanța de fond sau instanța de nivel I. Avem o perioadă de jumătate de an de când dosarele sunt în tranzit de la o instanță la alta, stăm cu dosarele pe loc. Iată, așa ceva avem și noi, în Moldova. Este, cu regret, un exemplu nu chiar bun, dar după câte înțeleg aveți și voi aceleași probleme și consider că putem depune eforturi comune să combatem această practică negativă.

👍Vezi deschiderea Congresului UNPIR – 25 mai 2018

Deci, stimați colegi, având în vedere că sub coordonarea Uniunii ați pus drept simbol Centenarul Marii Uniri, noi ne-am gândit că ar fi, din partea noastră, un prilej bun să facem și o unire mai strânsă între Uniunile noastre. Cu acest prilej am pregătit un simbol, o hartă a României și Moldovei, cu inscripția „UNPIR-UAAM” – Uniunea Națională a Administratorilor Autorizați. Domnule președinte, v-o înmânez. E frumoasă, că e cu stema de stat.

Stimați colegi, având în vedere că evenimentul de azi este important pentru voi, fiindcă faceți totalizarea activității pe un an de zile, vă doresc sănătate, realizări cât mai frumoase și să fiți sănătoși, în tot ceea ce faceți să fiți îndrumați numai de noroc.

Mulți ani!

Ion Popa,

Președinte al Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova (UAAM)

👍Vezi și: Discursul domnului Dorin Ciobanu în cadrul Congresului UNPIR 2018

Discursul domnului Ion Popa în cadrul Congresului UNPIR 2018 was last modified: iunie 18th, 2018 by Ion Popa

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter