Discursul domnului Ion Anghel în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

28 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 549

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Îl voi invita pe dl Ion Anghel, șef departament Analiză Economică ASE, să adreseze mesajul dlui rector Nicolae Istudor și al ASE București.

Ion Anghel: Dle președinte, doamnelor și domnilor invitați, dragi colegi! Este o onoare și un privilegiu să transmit salutul domnului rector Nicolae Istudor organizației dumneavoastră și acestui eveniment absolut special. Este un moment emoționant, pentru că m-am gândit, văzând și filmul mai devreme, am avut privilegiul și în calitate de evaluator, președinte ANEVAR, să cunosc toți cei președinți și vreau să vă spun că ceea ce spunea dl profesor cu cei doi de 10 este cu atât mai susținut, având în vedere calitatea liderilor dumneavoastră.

Vreau să vă spun că ASE a fost și va rămâne întotdeauna deschisă către profesiile liberale și către profesia dumneavoastră, care este una dintre cele mai complexe și mai provocatoare. Așa cum s-a spus mai devreme, cred că această combinație de expertiză economică, juridică, de administrare de business, este unică în panteonul profesiilor liberale și ceea ce faceți dumneavoastră este un act de interes public, sigur un act absolut important pentru economie. Sunt convins că veți avea și în următoarele două decenii aceeași inteligență și aceeași putere de a rezolva probleme nu simple, la nivel economic. Și cred că o altă provocare pe care o va avea profesia dumneavoastră este legată de faptul că generațiile de antreprenori care au început business-uri acum 20-30 de ani sunt într-un moment de restructurare, de regândire, de stabilire a unui viitor pentru business-urile lor, iar expertiza pe care dumneavoastră o aveți sunt convins că va fi extrem de utilă pentru aceștia.

În final, gândindu-vă la alegerea absolut remarcabilă a zilei, a locului, a momentului, aș vrea să vă doresc ca următorii 20 de ani să mențină aceeași inteligență, aceeași deschidere, astfel încât ceea ce s-a întâmplat astăzi – și care acum 20 de ani părea de neconceput –, și anume în Europa civilizată președintele Macron l-a invitat pe fondatorul Facebook pentru a stabili direcții viitoare de dezvoltare la nivel global, poate că peste 20 de ani un președinte dintr-o țară a Europei va invita președintele organizației dumneavoastră, a practicienilor în insolvență sau reprezentanți ai altor profesii liberale pentru a discuta legat de viitor. Mulțumesc și vă doresc la mulți ani!

Nicolae Cîrstea: Mulțumim. ASE a strâns relațiile cu profesia dumneavoastră, acum aproximativ o lună adunarea generală a filialei București s-a desfășurat acolo și ne-am bucurat de ospitalitatea și găzduirea deosebită în aula ASE București. Vă mulțumim pentru aceasta și transmiteți salutările noastre și dlui rector.

 

Discursul domnului Ion Anghel în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: mai 28th, 2019 by Ion Anghel
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ion Anghel

Ion Anghel

Este șeful Departamentului de Analiză Economică de la ASE.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter