Discursul domnului Florin Jianu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

23 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 268

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Florin Jianu: Bună seara, mulțumesc frumos pentru premiu. Eu sunt obișnuit să dau premii antreprenorilor, nu să primesc premii. Cred că am dat câteva mii de premii antreprenorilor din această țară. Aș vrea și acest premiu, cumva, să îl clonăm și să îl dăm tot sutelor de mii de IMM-iști care trudesc în această țară, poate și milioanelor de români care trudesc în alte părți ale lumii, tot într-o încercare antreprenorială a vieții lor; să-l dăm și elevilor și studenților care se gândesc să devină antreprenori; să-l dăm și celor din sală care susțin antreprenoriatul. Și, în general, cred că România are o singură șansă de a se salva, și aceea este antreprenoriatul. Antreprenoriatul în gândire, antreprenoriatul în acțiune, antreprenoriatul chiar și în mediul și în spațiul public, pentru că acolo, din păcate, vedem o lipsă de asumare a acțiunilor, de foarte multe ori toată lumea din spațiul public fuge de asumare. Or, credem că antreprenoriatul despre acest lucru este: despre asumare.

Și mai vreau să spun un lucru. Dacă tot vorbim și de o Europă socială; dacă tot vorbim, la nivel european, de ce se întâmplă cu societatea în ansamblul ei, din păcate, nici la nivel european nu auzim voci de susținere a antreprenoriatului. Nu auzim un vis european pe care să-l aducem generațiilor tinere, care au antreprenoriatul cumva în propriul ADN.

Mulțumesc frumos încă o dată pentru premiu și vă felicit pentru ceea ce faceți.

Discursul domnului Florin Jianu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Florin Jianu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter