Discursul domnului Dragoș Doroș în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

3 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 534

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Îl voi invita pe dl Dragoș Doroș, prim-vicepreședinte al Camerei Consultanților Fiscali, să adreseze cuvântul domniei sale.

Dragoș Doroș: Bună seara, mulțumesc! O seară lungă, cu multe discuții. Noi, la Camera Consultanților Fiscali, suntem mai relaxați, vineri ne îmbrăcăm în blugi, așa că îmi cer scuze că n-am venit la fel de festiv ca și dumneavoastră. Nu vreau să vă rețin mult, dar, fiind consultant fiscal și ocupându-mă de partea asta cu fiscalitatea, și fiind la o sărbătoare, vreau doar să vă invit să mai beți un pahar de vin, sperând la amnistia fiscală pe care a anunțat-o ministrul, cu declarațiile pe 2014 – sănătate… Ne dor pe toți acestea, dacă se întâmplă, foarte bine. Sărbătoare frumoasă! Mulțumesc.

 

Discursul domnului Dragoș Doroș în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 3rd, 2019 by Dragoș Doroș
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter