Discursul domnului Bogdan Dumitru Moloman în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a

15 nov. 2022
Vizualizari: 635

După cuvintele frumoase ale colegilor mei, cărora le mulțumesc, pentru a nu răpi timpul prețios al colegilor din primul panel am să fac doar o mențiune referitoare la faptul că această ediție se bucură de prezența a 6 speakeri străini de la universități de prestigiu din Argentina, Cuba, Brazilia, Italia și Peru, speakeri cu o remarcabilă activitate profesională și doctrinară care au acceptat invitația de a fi alături de noi la acest eveniment. Vor fi dezbătute, în panelul internațional, chestiuni privind familia reconstruită, schimbări de paradigmă în dreptul familiei, custodia copiilor, uniunile de fapt sau noul regim juridic al capacității persoanei fizice.

Vreau să salut și prezența alături de noi a dlui prof. Leonardo Perez GallHardo, prof. al Universității La Habana din Cuba, care a acceptat invitația de a fi prezent fizic alături de noi, având în vedere faptul că domnia sa nu cunoaște limba română cu permisiunea dumneavoastră, vreau să-i transmit în spaniolă câteva cuvinte de bun venit.

(…)

Mulțumesc și eu speakerilor și autorilor, fără de care munca noastră nu și-ar găsi recunoștința și sper că aceste 2 zile vom găsi răspunsurile la multe dintre întrebările pe care ni le-am ridicat în ultima perioadă cu privire la dreptul familiei și ultimele modificări legislative.

Vă mulțumesc tuturor și o zi frumoasă în continuare, mulțumesc. 


* Fragment din alocuțiunea domului Bogdan Dumitru Moloman în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a.

Discursul domnului Bogdan Dumitru Moloman în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a was last modified: noiembrie 15th, 2022 by Bogdan Moloman

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Bogdan Moloman

Bogdan Moloman

Este Consilier superior, din septembrie 2016, la Compartimentul Autoritate Tutelară (Direcţia Administraţie Publică, Juridic) din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa. A fost Inspector principal la Compartimentul Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, din februarie 2009 pana in august 2016; Autor și coautor al mai multor lucrări precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris: