Discursul domnului Augustin Fuerea în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

10 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1396

Nicoale Cîrstea: Pentru că mi-a transmis că se grăbește, îl voi invita pe dl profesor Augustin Fuerea să ne transmită mesajul domniei sale. Dl profesor, așa cum știți, este un foarte apropiat de profesie, de fiecare dintre dumneavoastră, aproape nelipsit la seminariile de pregătire profesională.

Augustin Fuerea: Stimate dle președinte, distinși invitați, dragi participanți! Sunt extrem de onorat, bucuros și încântat să fiu astăzi, aici, împreună cu dumneavoastră. Ce pot să spun, decât că vă urez la mulți și frumoși ani dumneavoastră, practicienilor în insolvență, tuturor celor care sunt împreună cu dumneavoastră. Între cei mulți care sunt, nu alături, ci împreună cu dumneavoastră, mă aflu și eu. Pe scurt, cuvântul meu ar arăta cam astfel: Mulțumiri respectuoase pentru șansa pe care am primit-o, de a întâlni oameni deosebiți în rândurile practicienilor în insolvență. Am avut – și am – o șansă cu totul aparte, desfășurându-mi activitatea alături și împreună cu ai noștri colegi, lectori în cadrul INPPI, sub coordonarea distinsei noastre doamne președinte, Simona Miloș, aici de față. De asemenea, aș vrea să rămân apropiat practicienilor în insolvență, fără a face abstracție de statutul de profesor, de cadru didactic. De aceea, când am venit în sală, chiar i-am spus dlui președinte – și la asta a făcut trimitere domnia sa – că practicienii în insolvență astăzi aniversează un statut pe care-l dețin, și anume de două ori nota 10 pe care un profesor ar putea să o acorde la un asemenea eveniment. Mulțumiri respectuoase, vă aștept în continuare la cursurile noastre, multe dintre acestea vor fi destinate aprofundării informațiilor care țin de anunțata directivă privind a doua șansă. Noi ne străduim să vă punem la dispoziție toate acele informații care vă sunt necesare, utile, astfel încât economia sănătoasă, și din punct de vedere al legislației europene și internaționale, să fie aici, la noi, acasă. Încă o dată vă mulțumesc. La mulți și frumoși ani!

Nicolae Cîrstea: Mulțumim, dle profesor.

 

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni
Discursul domnului Augustin Fuerea în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 10th, 2019 by Augustin Fuerea

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter