Discursul domnului Adrian Iacob cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018

11 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2914
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În cadrul lansării revistei Legal Point nr. 1/2018, unul dintre momentele memorabile ale manifestării a fost decernarea premiului Legal Point nr. 1/2018 domnului Adrian Iacob, în aprecierea alegerii ca rector al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Inteligența artificială în materie penală

Cu această ocazie domnul rector a rostit următorul discurs:

„Stimate doamne, excelențele voastre, distinși domni,

Voiam să spun mult mai multe, dar să știți că acest regal intelectual pe care ni l-ați oferit, și artistic totodată, cred că pe unii dintre noi, pe mine, cel puțin, m-a lăsat fără cuvinte și în mod sincer și în mod cert acest premiu al dumneavoastră cred că mă obligă ca pe viitor să demonstrez că-l merit.

Onoarea pe care mi-ați făcut-o astăzi este, cu adevărat, din punct de vedere al unui rector al Academiei de Poliție – și spun acest lucru pentru că în sală se mai află un alt rector al Academiei de Poliție, iar titlul de rector rămâne permanent – domnul rector Costică Voicu –, este o onoare pentru noi, cei care reprezentăm, dacă doriți dumneavoastră, partea aceasta de securitate  socială.

Știm că uneori, din păcate, cum spuneați, de altfel, domnule președinte, și zona aceasta de media nu este tocmai prietenoasă cu noi, și noi avem greșelile noastre, defectele noastre, dar vrem să vă rugăm un singur lucru: să aveți încredere în generațiile care vor urma. Vorbesc de viitoarele generații de ofițeri, pentru că acesta este motivul care cred că v-a determinat să mă aduceți astăzi aici.

Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru acest moment deosebit, vreau să mulțumesc celor care au făcut posibilă apariția unei reviste, din punctul meu de vedere, unice în sfera editorială românească.

O revistă în care cultura, acea ultimă redută – și chiar am avut plăcerea să citesc o parte din ea – interferează atât de frumos cu zona artistică și emotivă. Pentru că, distinsă doamnă Felicia Filip, fericirea într-adevăr este întotdeauna găsită în lucruri mărunte. Și eu, personal, apreciez nu numai sensibilitatea dumneavoastră, ci faptul că ne reprezentați atât de minunat în întreaga lume.

Vă mulțumesc pentru onoare, cred că este o distincție care mă obligă pe viitor să demonstrez că o merit”.

Adrian Iacob,
Rector al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”


 

Vizionați evenimentul integral aici:

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Galeria foto a evenimentului:

Discursul domnului Adrian Iacob cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018 was last modified: iulie 17th, 2018 by Adrian Iacob

Vă recomandăm:

Despre autor:

Adrian Iacob

Adrian Iacob

Este rector al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter