Discursul domnului Adrian Crivii cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

26 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 247

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Adrian Crivii: Bună seara doamnelor, bună seara domnilor! În primul rând aș dori să mulțumesc invitației făcute de Editura Universul Juridic și Revista Legal Point cu ocazia acestui frumos eveniment. Aș dori să le mulțumesc pentru onoarea care mi-a fost acordată prin decernarea acestei plachete. Am avut șansa ca, după terminarea studiilor universitare, să lucrez într-un institut de cercetare de elită, în domeniul tehnicii de calcul. Aici am văzut cum visele unor oameni inteligenți, capabili și motivați s-au transformat în realitate. Tot aici am fost instruit și am căpătat abilitățile care mi-au fost foarte utile în activitatea mea viitoare. Am avut șansa ca anii ’90 să mă găsească la o vârstă potrivită și suficient de motivat să reușesc să-mi transform un vis, de a face o companie de consultanță performantă cu tineri, în realitate. Eu cred că, după aproape 30 de ani, visul meu s-a împlinit și vom continua, împreună cu colegii și partenerii mei, acest vis transformat în realitate, încă mulți ani de acum înainte, în deceniul IV de existență.

Am avut șansa să călătoresc pe multe meridiane, să întâlnesc mulți oameni și am ajuns la concluzia că oamenii nu sunt foarte diferiți, au cam aceleași vise. Cred că singurul lucru care-i diferențiază, din păcate, este religia. Oamenii visează peste tot. Unele visuri ni se par mai banale, altele poate mai înălțătoare. Dacă unii visează să aibă acces copiii lor la învățământ sau acces la apă potabilă, sau să aibă o hrană corespunzătoare, alții visează să schimbe lumea, să reușească să eradicheze maladiile, să facă roboți, să ajungă dincolo de limitele universului. Toate visele oamenilor sunt la fel de importante, dar cel mai important este ca acestea să se transforme în realitate; unele se transformă chiar în povești de succes.

Din aceste peripluri am învățat și am considerat-o obligație, dacă pot să sprijin și să ajut pe semenii mei să-și îndeplinească visele, să le transforme într-o poveste.

Aș dori să vă spun o scurtă poveste, care m-a impresionat. Eram în primăvara anului 2018, la Festivalul de Film Alpin, la Bușteni. Acolo am întâlnit și am făcut cunoștință cu o categorie specială de sportivi – alpiniștii. M-am întâlnit inclusiv cu echipa italiană care a făcut ascensiunea pe Cerro Torre, împreună cu echipa românească, condusă de Vlad Căpușan. La un moment dat s-a apropiat de mine un alpinist italian, care a fost împreună cu echipa noastră în ascensiunea pe Cerro Torre. Mi-a zâmbit și mi-a spus că vrea să mulțumească. Eu, intrigat, i-am răspuns: N-ai de ce să mulțumești, n-am făcut nimic pentru tine. El a continuat spunându-mi: Nu, vreau să-ți mulțumesc fiindcă l-ai ajutat pe Vlad să-și îndeplinească visele. Am rămas uimit și mi-am dat seama ce important este, dacă poți, să-ți ajuți semenii să-și îndeplinească visele.

Eu cred că este foarte important ca cei care-și îndeplinesc visele, cei care au posibilități, să-i ajute, să-i sprijine pe semenii lor, în special tineri care au vise frumoase, care vor să le transforme în realitate. Cred că aceste povești de succes conduc la evoluția societății umane, a civilizației.

Vă mulțumesc pentru atenție, o seară plăcută!

Discursul domnului Adrian Crivii cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: august 6th, 2019 by Adrian Crivii
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter