Discursul doamnei Nicoleta Țăndăreanu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

30 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1050

Trecem la ultima parte a manifestării noastre de astăzi și cred că am putea să o invităm alături de noi pe dna Nicoleta Țăndăreanu, să ne adresați, vă rugăm, un mesaj. Este singura doamnă care a rămas neinvitată la cuvânt și cer îngăduința domnilor să o primim alături de noi pe dna Țăndăreanu. Vă rog.

Nicoleta Țăndăreanu: Bună ziua, dragi prieteni! Sunt alături de dumneavoastră și printre dumneavoastră de 20 de ani. Aș vrea să vă spun că, în urmă cu mai mult de 20 de ani, am exercitat și eu această profesie pe care o aveți dumneavoastră, în calitate de judecător la vremea aceea. Legea nr. 64/1995 dădea în atribuțiile judecătorului sindic activitatea dumneavoastră de astăzi și știu cum se exercită această profesie – sigur, acum este mult mai diversificată și mai complicată decât atunci. Știți că am fost mereu alături de dumneavoastră, în calitate de formator al INM, în calitate de teoretician, lucrări în acest domeniu al dreptului, cursuri și conferințe – și sper că am putut învăța și eu de la dumneavoastră, și dumneavoastră câte ceva din profesia noastră, a judecătorilor. Vă mulțumesc, vă doresc succes și mă bucur mult că sunt aici, alături de dumneavoastră.

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumim. Dna Țăndăreanu se bucură, de câteva luni, de un binemeritat statut de pensionar, dar, pentru că este un foarte apropiat prieten nu numai de practicienii în insolvență, dar și de Editura Universul Juridic, tocmai lucrăm la un proiect foarte interesant, pe care domnia sa l-a acceptat și  în câteva săptămâni va deveni și public – este o dragoste foarte veche a domniei sale, pe care o așezăm în colaborarea dintre domnia sa și Editura Universul Juridic. Vă mulțumesc.

 

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor
Discursul doamnei Nicoleta Țăndăreanu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: mai 30th, 2019 by Nicoleta Țăndăreanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicoleta Țăndăreanu

Nicoleta Țăndăreanu

Este doctor în drept: specializarea Drept comercial; arbitru, Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României; formator la Institutul Național al Magistraturii; formator și membru în Consiliul Științific al Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență.
A mai scris: