Discursul doamnei Mihaela Schue cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2019

27 oct. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 380

Vă mulțumesc! Bună ziua!

Am bucuria și onoarea de a reprezenta compania Indaco Systems în cadrul festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat, un eveniment deja cu tradiție la noi în țară și foarte așteptat de specialiștii dreptului privat. Ne face o deosebită plăcere să sprijinim evenimente de o asemenea anvergură și aș dori, pe această cale, să mulțumesc conducerii Revistei Române de Drept Privat, precum și Editurii Universul Juridic pentru această oportunitate de a acorda câștigătorilor acces la platforma Indaco Lege5.

Conținutul Revistei Române de Drept Privat se regăsește în cadrul platformei Indaco Lege5 încă din anul 2017, aceasta fiind una dintre cele mai căutate reviste din portofoliul nostru, ceea ce denotă calitatea conținutului și notorietatea autorilor. Acest lucru era de neașteptat, având în vedere că, împreună cu specialiștii Editurii Universul Juridic, am realizat nu mai puțin de 12 module de reviste, precum și o serie de conferințe video al căror conținut poate fi accesat oricând online pe Lege5.ro. Acestea fiind spuse, sunt nerăbdătoare să văd care sunt nominalizările pentru cele mai reprezentative lucrări din anul 2019.

Vă mulțumesc și vă transmit aprecierile mele.

Discursul doamnei Mihaela Schue cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2019 was last modified: octombrie 27th, 2020 by Mihaela Schue

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter