Discursul doamnei Ioana Olaru cu ocazia Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019

5 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 638

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Diplomă de onoare pentru lucrarea „Rezerva succesorală în dreptul intern și în dreptul internațional privat” (Editura Solomon)

Inteligența artificială în materie penală

Dle președinte, onorat auditoriu, sunt foarte emoționată, mai ales că am onoarea să vorbesc după atâtea ilustre personalități ale lumii juridice românești și voi încerca să fiu foarte scurtă. Lucrarea mea începe cu un citat din Sofocle, care, prin graiul personajului său Ajax, ne mărturisește că timpul este cel care luminează ceea ce odată era în umbră și care, de asemenea, pune la un moment dat în umbră ceea ce odată strălucea la lumina zilei. Este ceea ce am încercat și eu să fac cu lucrarea „Rezerva succesorală” și vă mulțumesc cu smerenie pentru acest moment de strălucire.

Discursul doamnei Ioana Olaru cu ocazia Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019 was last modified: februarie 5th, 2020 by Ioana Olaru
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ioana Olaru

Ioana Olaru

Este notar în Camera Notarilor Publici București.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter