Discursul doamnei Eugenia Popescu cu ocazia Sărbătoririi Zilei Avocatului la Baroul Constanța și a decernării premiului „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu”

25 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 469

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dragi colegi, mă adresez vouă în principal, după aceea unei persoane foarte importante, dlui președinte al UNBR și dlui decan al baroului, și dlui prodecan, și domnilor consilieri, și tuturor tinerilor și vârstnicilor care au participat, vineri, la întâlnirea aceea care a precedat Ziua Avocatului din România, și care au dat dovadă de solidaritate, de sociabilitate și de unitate în profesia noastră. Eu mulțumesc pentru tot… Să fac și o glumă: Văzând că se întârzie coborârea dlui decan și a dlui președinte, am presupus că discută schimbarea destinatarului premiului. Sigur că nu era așa. Eu mulțumesc pentru apreciere, mulți nu ați fost contemporani cu perioada când am fost și eu în activitate și în conducerea profesiei, dar cu ce pot să mă laud – dar nu mă laud, e o caracteristică a persoanei mele –, întotdeauna am încercat să aduc liniștea și înțelegerea între toți colegii. I-am respectat pe toți și toți m-au respectat pe mine. Au fost și de altă părere, dar, în sfârșit…

Inteligența artificială în materie penală

Încă o dată vă mulțumesc, e căldură mare, a durat destul așteptarea noastră, așa că vă mulțumesc încă o dată, tuturor!

Discursul doamnei Eugenia Popescu cu ocazia Sărbătoririi Zilei Avocatului la Baroul Constanța și a decernării premiului „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu” was last modified: iunie 25th, 2019 by Eugenia Popescu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter