Discursul doamnei Elena Bustea cu ocazia aniversării de 20 de ani a UNPIR Filiala București

31 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 567

20 de ani de profesionalism în profesie

Elena Bustea: Vă mulțumesc nespus. Sunt profund impresionată și emoționată și aș dori să vă spun că a fost un parcurs de 20 de ani, că profesia aceasta a noastră a reprezentat o provocare, o provocare încununată, însă, de succes, de victorie, și că, așa cum știm cu toții, victoria însăși nu înseamnă întotdeauna o bucurie, de multe ori te găsește obosit, dar parcursul acesta, cu suișuri și coborâșuri, a însemnat pentru noi o luptă și o victorie.

Am spus însă că pe noi nu ne-a găsit și nu ne găsește obosiți, pentru că, așa cum spunea dl președinte Cătălin Dascăl, suntem entuziaști să continuăm și să fim în continuare performanți, așa cum am fost în acești 20 de ani.  Am dorit să spun cu grație mulțumesc. Mulțumesc în primul rând că în acești 20 de ani am avut parte de o echipă excepțională – nu sunt cuvinte golite de conținut. Să știți că nu poți exista într-o echipă și nu poți funcționa decât dacă împărtășești aceleași valori morale, educaționale, caracteriale cu cei cu care ești ca într-o familie și cu care ești pus în situația să mergi înainte. Dovadă că noi am existat și am împărtășit aceste valori o reprezintă faptul că astăzi ne aflăm aici în fața dumneavoastră. Am spus că doresc cu grație să mulțumesc domnilor președinți Bălan și Dascăl, dragilor mei colegi de echipă, dna Mihaela Turmac și dlui Aurel Liscan, dar în egală măsură dumneavoastră, tuturor colegilor și tuturor celor care sunteți astăzi alături de noi și să mulțumesc tuturor invitaților noștri. De ce spun acest lucru – pentru că ne-ați susținut, ne susțineți și am certitudinea că ne veți susține în continuare.

Doresc să-i mulțumesc și dnei Simona Miloș, dna noastră de la INPPI și tuturor celor care ne-au fost alături în acești 20 de ani. Mărturisesc că a fost o echipă performantă, sperăm ca împreună să putem să mergem mai departe și să fim împreună, să performăm. Într-adevăr, victoria să ne găsească întotdeauna entuziaști, așa cum ne-a spus dl președinte Cătălin Andrei Dascăl. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care ne-au fost alături, vă mulțumesc tuturor, dumneavoastră celor care ne sunteți aproape în acest moment, domnilor invitați, pe care, în sfârșit, nu-i nominalizez pentru că toți i-am apreciat și i-am avut aici invitați și dlui președinte Niculae Bălan și Cătălin Andrei Dascăl.

Vă mulțumesc. Cuvintele sunt sărace și, deși de profesie sunt avocat, de o viață, mărturisesc, întotdeauna m-am ferit, ca aceste cuvinte să nu fie sărăcite de conținut. Deci încă o dată vă mulțumesc.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni
Discursul doamnei Elena Bustea cu ocazia aniversării de 20 de ani a UNPIR Filiala București was last modified: martie 31st, 2020 by Elena Bustea

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter