Discursul doamnei Cristina Rotaru-Radu din cadrul Conferinței naționale de insolvență: „Restructurarea și insolvența – sub semnul schimbărilor”

21 mart. 2023
Vizualizari: 489

Mulțumesc foarte mult în primul rând pentru această invitație, de a mă afla la aceeași masă cu dvs., și mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus. Așa cum s-a spus deja în deschidere, conferința de astăzi face parte dintr-un șir de evenimente organizate de INM în colaborare cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență și cu Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență, evenimente organizate începând cu anul 2014 și dedicate magistraților, profesioniștilor în insolvență, avocaților, jurisconsulților și altor categorii profesionale a căror activitate se intersectează cu acest domeniu larg al insolvenței. Este una din activitățile considerate de noi etalon pentru INM, pentru programul de formare continuă al institutului, nu doar din perspectiva constanței de care s-a bucurat, ci și din perspectiva diversității temelor abordate și a profesiilor juridice cuprinse, îmbrățișate în acest proiect. Într-o perioadă extrem de zbuciumată pentru justiție, cred că asemenea întâlniri au demonstrat că profesioniștii pot conlucra excelent că se pot cunoaște și sprijini în demersurile profesionale, atât timp cât există bună-credință că se pot întâlni la aceeași masă și pot contribui la bunul mers al lucrurilor. 

Aș vrea să mulțumesc Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență și Institutului Național pentru Pregătirea Profesioniștilor în Insolvență pentru inițiativa organizării acestei conferințe și pentru colaborarea extraordinară pe care am avut-o în ultimii 6 ani. Aș vrea să mulțumesc, în egală măsură, Editurii Universul Juridic, liantul care a asigurat o organizare desăvârșită a tuturor acestor evenimente. Și pentru că, de cele mai multe ori, instituțiile sunt oglinda oamenilor care le conduc sau, așa cum am spus dna Președinte Miloș, în spatele instituțiilor există întotdeauna oameni, bineînțeles că mulțumirile mele se îndreaptă în mod firesc către dna Președinte Simona Maria Miloș, către dl Președinte Nicolae Bălan și către dl Nicolae Cîrstea, directorul Editurii Universul Juridic.

Țin să mulțumesc tuturor lectorilor care au onorat invitațiile noastre și azi, dar și de-a lungul timpului, care au făcut posibilă existența unui eveniment de înalt nivel științific și, de asemenea, aș vrea să mulțumesc tuturor participanților, celor care fac parte din auditoriu, pentru participare în primul rând și pentru problemele ridicate, probleme care ne-au încurajat pe noi să continuăm acest demers și să punem în continuare o asemenea conferință pe agenda instituțiilor noastre.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă doresc mult succes astăzi.


Discursul doamnei Cristina Rotaru-Radu din cadrul Conferinței naționale de insolvență: „Restructurarea și insolvența – sub semnul schimbărilor” was last modified: martie 21st, 2023 by Cristina Rotaru-Radu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice