Discursul doamnei Cristina Rotaru în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

29 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1939
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Avem alături de noi și două doamne și ne bucurăm pentru aceasta. O invit la cuvânt pe dna director a INM, dna Cristina Rotaru. După cum se știe, INM are o colaborare de mulți ani cu Institutul Național al Practicienilor în Insolvență – este o colaborare care se desfășoară atât în București, cât și în țară. Mulțumim că ați acceptat invitația, dna director.

Cristina Rotaru: Eu vă mulțumesc pentru această invitație, este o onoare pentru mine să pot fi aici, alături de dumneavoastră. Avem prilejul să sărbătorim 20 de ani de la înființarea Uniunii, într-o zi cu totul specială, cu rezonanțe istorice și într-un loc deosebit – aici, unde mulți ani s-au decis destinele acestei țări. Poate e o alăturare care să ne pună pe gânduri, în sensul că avem ceva extrem de clasic, alăturat cu foarte multă prospețime, pentru că, probabil, profesia aceasta, de practician în insolvență, este cea mai tânără profesie juridică. Și pentru această profesie, din punct de vedere ideal, probabil ar trebui să ai ceva din calitățile unui judecător, ceva din calitățile unui avocat; să fii, în același timp, un bun economist, un contabil, un bun gospodar. Ca atare, oamenii care și-au ales această profesie probabil că nu au făcut-o întâmplător și, dacă au rămas alături de ea, probabil că au mare parte din calitățile pe care le-am amintit.

Vă mulțumesc încă o dată pentru invitație, vă urez la mulți ani, vă urez ca profesia dumneavoastră să evolueze la fel de frumos cum a evoluat în această scurtă perioadă de timp. Petrecere frumoasă!

Nicolae Cîrstea: Dna Cristina Rotaru este prof. univ. dr. la Universitatea din București și, înainte de a prelua funcția de director al INM, a fost judecător la Secția Penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

 

Discursul doamnei Cristina Rotaru în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: mai 29th, 2019 by Cristina Rotaru-Radu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter