Discursul doamnei Andreea Stănciulescu (Alexe) cu ocazia Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 283

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Premiul „Anibal Teodorescu”, în domeniul dreptului public – pentru lucrări altele decât cele din domeniul dreptului penal, pentru lucrarea Puterea constituantă. Teoria și practica puterii constituante”, apărută la Editura C.H. Beck

Doamnelor și domnilor, este o surpriză și o onoare pentru mine să mă aflu astăzi în fața dumneavoastră, în dublă calitate – și cea de laureat, și cea de redactor-șef al Editurii C.H. Beck –, ocazie cu care vreau să mulțumesc juriștilor în numele editurii, pentru efortul neobosit de a premia în fiecare an cele mai valoroase lucrări științifice. Această lucrare a mea, care a fost astăzi premiată, este rezultatul a 5 ani de studiu și de cercetare, care au reușit să mă captiveze.

Tema puterii constituante reprezintă unul dintre conceptele fundamentale ale dreptului constituțional. Cu toate acestea, în ultimii 100 de ani, această temă nu a fost abordată deloc monografic în literatura juridică românească. Și cred că era momentul să fie și o lucrare dedicată acesteia. Ca să nu prelungesc foarte mult momentul, doresc să mulțumesc Uniunii Juriștilor pentru acest premiu, care, în egală măsură, mă onorează și mă obligă să continui cercetarea și pe viitor.

Cu emoție, doresc să-i mulțumesc dlui profesor Cristian Ionescu pentru pasiunea pe care mi-a insuflat-o în cercetarea Dreptului constituțional. Vă mulțumesc.

 

Discursul doamnei Andreea Stănciulescu (Alexe) cu ocazia Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019 was last modified: ianuarie 21st, 2020 by Andreea Stănciulescu (Alexe)
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Andreea Stănciulescu (Alexe)

Andreea Stănciulescu (Alexe)

Doctor în drept constituțional, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter