Discursul doamnei Andra Caragea cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

22 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 251

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Andra Caragea: Bună seara. Mă bucur extraordinar de mult să fiu aici în această seară, în calitate de reprezentant al Companiei CITR, la o gală care reușește să aducă împreună oameni excepționali, care și-au pus amprenta asupra societății românești. Suntem onorați, în această seară, să acordăm un premiu pentru contribuția adusă la dezvoltarea mediului antreprenorial din România unei personalități care, prin toate acțiunile sale, a dus la dezvoltarea economiei românești.

Misiunea domniei sale este într-un fel similară cu misiunea companiei pe care o reprezint și de aceea ne este atât de dragă, și anume dezvoltarea mediului antreprenorial românesc, salvarea valorii din business și acordarea unei a doua șanse în business pentru antreprenori și pentru companiile pe care le reprezintă.

Am marea onoare să înmânez acest premiu dlui Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Discursul doamnei Andra Caragea cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Andra Caragea
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter