Discursul domnului Adrian Vascu în cadrul Congresului Avocaţilor 2018

30 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 588

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Bună ziua! Rămân tot în zona Unirii, în principiu. Uniunea Profesiilor Liberale, un brand foarte puternic ca nume, care nu are, încă, în interior consistența pe care ar trebui să o aibă de atâția ani de zile, își propune în acest an să unească, sub această umbrelă, mai multe profesii și, pe de altă parte, cred, subiect comune. Pentru că, până la urmă, e important ca ceea ce i se întâmplă să ne atingă pe fiecare dintre noi ca indivizi – și vorbesc, de exemplu, de o conferință comună pe care o vom face în zona fiscalității profesiilor liberale, iar o ediție a doua, în care vă mulțumim pentru prima participare și vă invităm la a doua – se numește „Expertiza judiciară în România”, care implică sub umbrela ei mai multe profesii decât una singură și lucrurile pe orizontale sunt interconectate. Vreau să mă gândesc, de exemplu, la rolul foarte important pe care avocații îl au când discutăm de insolvență, când discutăm de ajutor de stat, când discutăm de curs de arbitraj, când discutăm de anti-trust, când discutăm de diverse prejudicii, o noțiune pe care v-aș lansa-o, care este foarte ciudată în România. Nu știu pe ce bază, nu știu cine este specialist în calculul prejudiciilor, știu doar că aceste prejudicii creează enorm de mari probleme.

Prin urmare, în final, ce mai propun, sigur, profesiei dumneavoastră, este că un obiectiv este: Poate reușim să avem o lege-cadru a profesiilor liberale. Nu complicată, pentru că nu putem atinge toate scopurile, dar câteva elemente comune să fie acolo surprinse.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Și, nu în ultimul rând, aș vrea să închei și eu, văzând că este cină festivă în această seară sau fiecare, unde vom merge la cină – de post –, voi încheia cu finalul predicii pascale din acest an, care spunea: „La toate mesele suflete vesele!”

Vă mulțumesc frumos.

 

Discursul domnului Adrian Vascu în cadrul Congresului Avocaților 2018 was last modified: aprilie 30th, 2018 by Adrian Vascu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter