Conferință națională GDPR – ”Data Privacy vs. Data Security” și Gala Premiilor GDPR

93       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu CaracterPersonal (RRPSDCP) și Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC, organizează marți, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 11.00, Conferința națională GDPR – ”Data Privacy vs. Data Security” și prima ediție a Galei Premiilor GDPR.   

Evenimentul va avea loc în format hibrid, pe parcursul a 6 ore (11.00-17.00), la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, cu prezența parțială a speakerilor și invitaților, în conformitate cu prevederile legale impuse de rigorile crizei sanitare, fiind integral transmis LIVE pe portalul organizatorului, www.universuljuridic.ro. 

Conferința se va desfășura în două secțiuni distincte, moderate de lect. univ. dr. Doru Dorobanțu – Universitatea Politehnica din București, iar în pauza dintre paneluri va fi lansată și ediția specială a revistei LEGAL MAGAZIN dedicată temei GDPR, o apariție cuprinzătoare, ce va include subiecte de maxim interes, la zi, în materia protecției datelor cu caracter personal. 

În finalul intervențiilor și dezbaterilor, în cadrul Galei Premiilor GDPR, vor fi decernate premii care își propun să recunoască și să răsplătească eforturile și contribuția organizațiilor din România pentru promovarea și implementarea normelor privind protecția datelor cu caracter personal, în 2021. 

Ceremonia de decernare a premiilor va fi urmată de o cină festivă.  

Partenerii confirmați până în acest moment, ai Conferinței, Revistei și Galei Premiilor, sunt:  

Alpha Bank România  

UNIQA Asigurări  

Cabinetul Gruia Dufaut

PrivacyON  

Argo Security  

Hodoș Mihet și Asociații

Wolters Kluwer România  

Alexandrion Group  

Tudor. Personal Tailor 

În curs de acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

În curs de acreditare INPPI

Parteneri media propuși: TVR, Hotnews, StareaPresei.ro, MagnaNews, Jurnalul.ro 

 Invitatul special al evenimentului este dna prof. univ. dr. Alina BÂRGĂOANU, Decan, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA 

 Speakerii propuși sunt următorii:  

 Ancuța Geanina OPRE, președinte, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal    

 Dan CÎMPEAN, director, Directoratul Național de Securitate Cibernetică   

Prof. univ. dr. Silviu PIȚURU, prorector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” 

Cătălin GIULESCU, director, Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, MAI 

Marius DUMITRESCU, președinte, Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor (ASCPD) 

Conf. univ. dr., av. Ciprian PĂUN, partener NNDKP, director al Revistei RPSDCP 

Conf. univ. dr. Nicolae PLOEȘTEANU, director, Centrul pentru Protecția Datelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș  

Conf. univ. dr., av. Raul-Felix HODOȘ, președinte, Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private din Târgu Mureș (SOROCAPP) 

Florența RĂDUCANU, director general, ARGO Security  

Ionuț SAVU, Șeful  Oficiului Responsabilului cu Protecția Datelor, MAI 

drd. Silviu Dorin ȘCHIOPU, Universitatea Nicolae Titulescu din București

Elena GRECU, SCA Grecu și Asociații

Cristina BOIJCĂ, asociat Cabinet Gruia Dufaut

Gabriela ZANFIR-FORTUNA, specialist protecția datelor, Vice President, The Future of Privacy Forum 

Daniela-Irina CIREAȘĂ, vicepreședinte, Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor (ASCPD) 

Conf. univ. dr. Carmen TODICĂ, vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial București;

Lector univ. dr. Adrian Vasile CĂMĂRĂȘAN – CIPP/E, Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca;

Liviu BĂLTOI – Data Protection, Privacy and Cyber Security Consultant;

Av. Maria MAXIM, specialist protecția datelor.

Comitetul științific al conferinței:

  • Prof. univ. dr. Alina BÂRGĂOANU, SNSPA;
  • Conf. univ. dr. av. Ciprian PĂUN, Universitatea ”Babeș- Bolyai” din Cluj Napoca;
  • Conf. univ. dr. Nicolae PLOEȘTEANU, UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș;
  • Conf. univ. dr. av. Raul-Felix HODOȘ, Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Comitetul de organizare al conferinței:

  • Nicolae CÎRSTEA, președinte grup Universul Juridic
  • dr. Doru DOROBANȚU, Universitatea Politehnica din București,
  • drd. Silviu Dorin ȘCHIOPU, Universitatea “Nicolae Titulescu” din București

 Agenda și lista speakerilor este în curs de constituire. 


Taxa de participare este de 300 lei + TVA  240 lei +TVA/ persoană și include următoarele beneficii:

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate FULL HD

– Acces la înregistrarea video la 30 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– Voucher 20% reducere la un eveniment viitor

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri

 


Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

DISCOUNT Conferința națională GDPR – ”Data Privacy vs. Data Security” și Gala Premiilor GDPR was last modified: decembrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter