Direcția Registre și Gestiune Colectivă din cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor – Premiul pentru contribuția la modernizarea Organismelor de Gestiune Colectivă

12 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 261

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Mulțumim. Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, am ajuns, practic, în miezul acestui eveniment – e vorba de sesiunea în care vom decerna o serie de premii, care au fost decise după o seamă de criterii prin care am făcut nominalizările. Cum am încercat să ajungem la niște concluzii valide, care să stea în picioare: am luat în seamă, am considerat rezultatele deosebite în apărarea și promovarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe; opiniile și recomandările experților din acest sector. De asemenea, au cântărit rezultatele înregistrate în 2018; și, nu în ultimul rând, audiența, precum notorietatea creației. Sunt 18 distincții la care ne-am oprit – aparent multe, dar noi considerăm că sunt prea puține. Din fericire, există dedicație și aplecare pentru a proteja și a încuraja creația dincolo de toate turbulențele din societatea românească; dincolo de toate furtunile, de toate felurile – și meteorologice, și politice, și economice. Suntem bucuroși că noi, Universul Juridic și Legal Magazin, am reușit să găsim argumente suficiente, motivații și scurte secvențe de laudatio pentru fiecare dintre laureații acestei seri.

Inteligența artificială în materie penală

Vom începe cu categoria Instituții și îmi face plăcere să spun că un premiu merge la Direcția Registre și Gestiune Colectivă din cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, un Premiu decernat pentru contribuția la modernizarea organismelor de gestiune colectivă. Îl invit să preia acest premiu pe dl Darius Marin, director al Direcției Registre și Gestiune Colectivă. Felicitări!

Darius Marin: Bună seara! Aș dori să mulțumesc pentru acest premiu, atât în numele meu, cât și în numele colegilor mei din cadrul direcției. Ne bucură faptul că munca noastră, a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, este recunoscută și apreciată și în acest mod. Mulțumim pentru invitație, felicitări pentru eveniment. O seară plăcută în continuare tuturor!

Direcția Registre și Gestiune Colectivă din cadrul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor – Premiul pentru contribuția la modernizarea Organismelor de Gestiune Colectivă was last modified: aprilie 12th, 2019 by Darius Marin
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter