Din clasa a opta am știut că vreau să vin la facultatea de Drept

6 feb. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1033
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Suntem împreună cu Adrian Fanea, vicepreședinte Activități marketing în interiorul ELSA Oradea. Bine te-am găsit!

Campanie Craciun UJmag 2020

Adrian Fanea: Bună ziua, bine v-am găsit, bine ați venit la noi. Suntem foarte bucuroși să vă avem alături de noi în această perioadă.

Nicolae Cîrstea: Adrian, ce ne poți spune despre implicarea ta în interiorul ELSA Oradea? Care sunt activitățile pe care le gestionezi?

Adrian Fanea: Eu sunt membru ELSA Oradea din anul I, din semestrul II. Sunt pe marketing chiar din anul I, de când am intrat în ELSA. Anul acesta am ales să candidez ca vicepreședinte pe marketing. Eu mă ocup de promovarea tuturor evenimentelor, marketingul fiind un departament de suport. Noi promovăm evenimentele atât pe Facebook, cât și prin afișe, pliante și alte materiale de promovare, depinde acum de evenimentele pe care le organizăm.

Nicolae Cîrstea: La nivel de departament de suport cum ți se pare că se mișcă colegii tăi din celelalte departamente care derulează activitățile în interiorul ELSA Oradea?

Adrian Fanea: Ei se mișcă foarte repede. Acest lucru l-am discutat noi între noi, ca birou local – cei din marketing trebuie să primim datele cât mai repede posibil ca să ne putem ocupa de promovarea evenimentelor, pentru că un afiș și toate materialele de promovare nu se fac de pe o zi pe alta și încercăm să fim cât mai prompți și cu idei cât mai multe. Departamentul de marketing anul acesta l-am împărțit în patru grupe. Am ales trei coordonatori – unul dintre ei sunt eu, ceilalți trei fiind foști vicepreședinți marketing – doi dintre ei, de fapt – și încă o studentă din anul IV, care se ocupă și s-a implicat foarte mult în acest departament.

Nicolae Cîrstea: Departamentul acesta de marketing e un departament creativ. La nivel național care este departamentul de marketing care-ți place foarte mult de la celelalte filiale?

Adrian Fanea: Nu pot să zic că mi-am ales un departament de la o anumită filială. Dar fiecare vine cu idei și depinde de evenimentele pe care le organizează. Idei peste idei, ca să mă exprim așa. Eu încerc să fiu cât mai creativ, nu-mi place să copiez și vreau să iasă totul cât mai bine, perfect.

Nicolae Cîrstea: Să fii original. Cum te-a schimbat pe tine facultatea de Drept? Ești în anul III, care sunt lucrurile pe care le-a adus în viața ta această facultate?

Adrian Fanea: Din clasa a opta am știut că vreau să vin la facultatea de Drept. M-a schimbat foarte mult atât pe plan social, cât și profesional. Mi-a lărgit foarte mult orizonturile, ca să spun așa. Ca profesie, aș dori să încerc la magistratură, ca procuror. Îmi place foarte mult Dreptul penal și o să vedem. Sper să fie totul bine.

Nicolae Cîrstea: Cum sunt profesorii aici, la Oradea? Cum colaborați în interiorul activităților voastre? Cum sunt în sala de curs, în sala de seminar?

Adrian Fanea: Profesorii se implică foarte mult, încearcă să ne ajute cât pot. La cursuri sunt foarte expliciți, încearcă să ne explice pe înțelesul nostru și oarecum mai amuzant, dar și foarte serios, ca să fim cât mai activi.

Nicolae Cîrstea: Pentru că ești ultimul dintre colegii de la ELSA cu care stau de vorbă, aș trage și niște concluzii în această discuție cu tine. Am văzut colegi foarte hotărâți, foarte siguri pe ei, deplin conștienți că sunt cea mai bună filială ELSA. Sunt originali, cum spuneai și tu, creativi. Vă doresc succes în activitățile voastre și sper să ne revedem curând, fie la activități comune, fie la activitățile voastre, unde sperăm ca și Universul Juridic să fie partener.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Adrian Fanea: Vă mulțumim frumos și suntem foarte bucuroși că ne-ați luat acest interviu și sper să ne revedem cât de curând, cu alte noi informații și proiecte.

Nicolae Cîrstea: Mulțumesc.

Din clasa a opta am știut că vreau să vin la facultatea de Drept was last modified: februarie 2nd, 2017 by Adrian Fanea

Vă recomandăm:

Despre autor:

Adrian Fanea

Adrian Fanea

Este student la Facultatea de Drept a Universității din Oradea și vicepreședinte marketing în cadrul ELSA Oradea.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter