DIICOT. Reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pentru anul 2018

19 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 118

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.diicot.ro), la data de 20 februarie 2018, va avea loc reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru anul 2018.

Respectiva reuniune va avea loc la sediul DIICOT din Calea Griviței nr. 24, sector 1, București.

La ora 15.00, după încheierea reuniunii, domnul Felix-Oliver Bănilă, procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, va susține la sediul instituției o declarație de presă, urmată de o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri pe marginea activității DIICOT.

Totodată, accesul jurnaliștilor în instituție va fi permis numai pe baza legitimației de jurnalist și a buletinului de identitate, începând cu ora 14.00.

Sursa informației

DIICOT. Reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru anul 2018 was last modified: februarie 19th, 2019 by Universul Juridic
14 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter