DIICOT organizează un concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de grefieri informaticieni (termen-limită: 4 noiembrie 2016)

6 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1567

Despre

  • Probă scrisă de verificare a cunoştinţelor teoretice în domeniul informatic
  • Probă practică
  • 21 noiembrie 2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului dat publicității pe pagina oficială, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de grefieri informaticieni, în cadrul Structurii centrale, după cum urmează:

– 1 post de specialist hardware
– 1 post de specialist software

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;
b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;
c) cunosc limba română;
d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;
e) au studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic (această condiție se consideră îndeplinită și de către absolvenții de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat, în timpul studiilor universitare sau postuniversitare, cursuri de informatică, cu avizul compartimentului informatic din cadrul DIICOT).

La înscriere candidații vor primi formularul cererii tipizate. Înscrierea la concurs se va face pe o singură specializare (hardware sau software), candidații urmând a ocupa postul pentru care și-au exprimat opțiunea, separat, în ordinea mediilor obținute pe fiecare specializare.

Dosarul de concurs va cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;
b) actul de identitate (copie);
c) diploma de licență (copie);
d) certificatul de cazier judiciar;
e) certificatul de cazier fiscal;
f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
g) certificat de naștere și certificat de căsătorie (copie);
h) curriculum vitae;
i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcției;
j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Copiile documentelor prevăzute la lit. b), c), g) vor fi însoțite, la depunerea dosarului, de originale, certificarea acestor copii urmând a fi făcută de către un membru al comisiei de organizare a concursului. În cazul în care candidații au studii superioare în domeniul tehnic sau economic, candidații anexează la cererea de înscriere și acte doveditoare din care să rezulte că au urmat în timpul studiilor universitare sau postuniversitare cursuri de informatică.

Concursul va avea loc începând cu data de 21 noiembrie 2016, de la ora 10:00, la sediul DIICOT din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1 și constă în susținerea unei probe scrise de verificare a cunoștințelor teoretice în domeniul informatic și a unei probe practice. Proba practică se susține în cel mult 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Tematica pentru postul de specialist hardware poate fi consultată aici.
Tematica pentru postul de specialist software poate fi consultată aici.

Taxa de înscriere, în cuantum de 150 lei, se plătește la depunerea dosarului. Dosarele de concurs se depun la Biroul de resurse umane, studii și perfecționare profesională din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 4 noiembrie 2016.

Pentru mai multe informații, consultați sursa informației.

DIICOT organizează un concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de grefieri informaticieni (termen-limită: 4 noiembrie 2016) was last modified: octombrie 5th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter