[UPDATE: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor – concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice, BT Călărași] DIICOT. Mai multe posturi de grefier vacante scoase la concurs

27 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2.765

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 iunie 2018: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 26 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor la concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Totodată, conform art. 21 alin. (7) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, nota finală nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Potrivit art. 22 alin. (1) din același act normativ, pentru a fi declarat admis la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii superioare juridice sau de grefier cu studii medii ori cu studii superioare de altă specialitate, candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 5.00 (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6.00 (șase), să îndeplinească condițiile privind buna reputație și să fie apt din punct de vedere medical.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul de clasificare a candidaților după soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 iunie 2018: Clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 20 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași.

Potrivit dispozițiilor art. 21 alin (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, candidații nemulțumiți de notele acordate pot face contestații în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor.

Contestațiile se pot depune prin fax, la numărul 021/31.11.984, sau la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare clasificarea candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Update 20 iunie 2018: Baremul definitiv de corectare la proba scrisă a concursului pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 20 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității baremul definitiv de corectare la proba scrisă a concursului pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul barem, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 iunie 2018: Rezultatele obținute la proba practică de către candidații înscriși la concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 19 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute la proba practică de către candidații înscriși la concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare rezultatele obținute la proba practică de către candidați, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 11 iunie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la susținerea proiectului în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere – ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași. Tabelul de clasificare a candidaților

Potrivit unui anunț din data de 8 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele susținerii proiectului de către candidații înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași.

De asemenea, DIICOT a mai publicat și clasificarea candidaților la concurs.

Astfel, potrivit art. 16 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 182/2007, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele susținerii proiectului sunt definitive și nu pot fi contestate.

Totodată, potrivit dispozițiilor art. 17 alin. (2) din Regulament, sunt declarați admiși, în limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin media 7, fără ca la vreuna dintre probe să fi obținut o notă mai mică de 5.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați la concurs, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultatele susținerii proiectului – concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Tabelul de clasificare a candidaților – concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Sursa informației


Update 8 iunie 2018: Rezultatele obținute la proba scrisă de către candidații înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași

Potrivit unui anunț din data de 7 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute la proba scrisă de către candidații înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași.

Astfel, în conformitate cu dispozițiile art. 15 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, în termen de 48 de ore de la data afișării
rezultatelor, candidații nemulțumiți pot formula contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă, la numărul de fax: 021.311.19.84/la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 7 iunie 2018: Lista candidaților înscriși la concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași

Potrivit unui anunț din data de 7 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților înscriși la concursul pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Biroului teritorial Călărași.

Astfel, proba practică eliminatorie se va susține în data de 18 iunie 2018, ora 10.00, la sediul Structurii centrale DIICOT din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent listei candidaților înscriși, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 31 mai 2018: Lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași

Potrivit unui anunț din data de 31 mai 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași.

Totodată, susținerea probei scrise va avea loc în data de 6 iunie 2018, ora 10.00, iar prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale, în aceeași zi, la ora 14.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent listei candidaților înscriși, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

Sursa informației


DIICOT. Mai multe posturi de grefier vacante scoase la concurs

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al DIICOT (www.diicot.ro), vor fi scoase la concurs, în perioada următoare, mai multe posturi de grefier.

Astfel, conform unui anunț al DIICOT, Direcția organizează un concurs de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului vacant de grefier-șef al Serviciului teritorial Iași.

Astfel, potrivit anunțului Concursul va avea loc începând cu data de 6 iunie 2018, ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1; concursul urmând a consta în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;
– testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier în cadrul parchetelor. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;
– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor menționate mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Direcției, până la data de 23 mai 2018, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante. Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 31 mai 2018, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

De asemenea au fost anexate respectivului anunț tematica și bibliografia pentru concurs, stabilite de Colegiul de conducere al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Redăm în continuare tematica și bibliografia concursului astfel cum au fost publicate de către DIICOT.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Relații suplimentare pot fi obținute la numărele de telefon 0214123225/0214123226.

Sursa informației

Conform unui alt anunț, DIICOT organizează un concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate, după cum urmează:

– 1 post de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Caraș-Severin;
– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Serviciului judiciar al Structurii centrale;
– 1 post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Serviciului de combatere a traficului transfrontalier de droguri al Structurii centrale.

Concursul va avea loc la data de 5 iunie 2018, ora 10.00, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, și constă în susținerea următoarelor probe:

– proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia anexate;
– proba practică, constând în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Potrivit art. 11 din Regulament, poate participa la concurs personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier în cadrul curții de apel/parchetului de pe lângă curte de apel;
b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Dosarul de concurs se depune la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a Direcției, până cel mai târziu la data de 25 mai 2018 și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cerere de înscriere;
b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței sau parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;
c) curriculum vitae;
d) orice acte considerate relevante.

Au fost anexate respectivului anunț și tematica și bibliografia pentru concurs, pe care le redăm mai jos, astfel cum au fost publicate de către DIICOT.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Informații suplimentare se pot obține la numărele de telefon 0214123227/0214123226.

Sursa informației

Un alt anunț publicat pe site-ul oficial, informează că DIICOT organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Călărași al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizate și Terorism.

Concursul va avea loc începând cu data de 18 iunie 2018, de la ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1, și constă în susținerea următoarelor probe:

– proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere;
– proba scrisă la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Potrivit anunțului, se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;
b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;
c) cunosc limba română;
d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;
e) au studii superioare juridice;
f) posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere. La înscriere candidații vor primi formularul cererii tipizate.

Dosarul de concurs va cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;
b) actul de identitate (copie);
c) diploma de licență (copie);
d) certificatul de cazier judiciar;
e) certificatul de cazier fiscal;
f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare (vor fi solicitate de comisia de organizare după afișarea rezultatelor finale);
h) curriculum vitae;
i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcției;
j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Copiile documentelor prevăzute la lit. b) și c) vor fi însoțite, la depunerea dosarului, de originale, certificarea acestor copii urmând a fi făcută de către un membru al comisiei de organizare a concursului.

Pentru participarea la concurs, taxa de înscriere, în cuantum de 150 lei, se plătește la casieria direcției.

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 30 mai 2018.

Verificarea dosarelor se realizează de comisia de organizare a concursului iar lista candidaților admiși și a celor respinși se afișează și se publică pe site-ul direcției cu 7 zile înainte de data concursului.
De asemenea, au fost anexate respectivului anunț tematica și bibliografia pentru concurs.

Prezentăm mai jos, conținutul integral al tematicii și bibliografiei, astfel cum a fost publicat de DIICOT.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0214123226.

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor – concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier cu studii superioare juridice, BT Călărași] DIICOT. Mai multe posturi de grefier vacante scoase la concurs was last modified: iunie 27th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter