DIICOT. Interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror (termen-limită: 21 ianuarie 2019)

6 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 114

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează, în conformitate cu dispozițiile art. 79^1 alin. (3) și (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în perioada 28-29 ianuarie 2019, interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror existente în cadrul Structurii centrale și teritoriale, după cum urmează:

– 2 posturi la Structura centrală;

Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ

– 1 post la Serviciul teritorial Cluj;

– 1 post la Biroul teritorial Buzău;

– 1 post la Biroul teritorial Dâmbovița.

Cererile de înscriere la interviu vor fi înaintate, până la data de 21 ianuarie 2019, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul de resurse umane, împreună cu un referat privind aprecierea activității profesionale a procurorului și a conduitei acestuia, curriculum vitae și CD conținând lucrări considerate reprezentative pentru activitatea desfășurată până în prezent.

Cererile de înscriere la interviu, adresate procurorului-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, trebuie să conțină numele și prenumele candidatului, unitatea la care își desfășoară activitatea la momentul formulării cererii, vechimea în funcția de procuror, calificativul „foarte bine” primit la ultima evaluare (copia raportului de evaluare va fi atașată cererii), mențiunea că nu a fost sancționat disciplinar.

Interviul va avea loc în condițiile prevăzute de art. 79^1 alin. (3)-(6) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1.

Totodată, posturile vacante de procuror pentru ocuparea cărora se organizează interviul pot fi suplimentate.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/412.32.27.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica și bibliografia aferente interviului, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

DIICOT. Interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror (termen-limită: 21 ianuarie 2019) was last modified: decembrie 6th, 2018 by Universul Juridic
14 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter