[UPDATE: Rezultate] DIICOT. Interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror (termen-limită: 21 ianuarie 2019)

29 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 518

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 ianuarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați la interviul din data de 28 ianuarie 2019, în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la interviul din data de 28 ianuarie 2019, în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror.

Campania Spring Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos lista rezultatelor obținute de către candidați la interviu, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 28 ianuarie 2019: Lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la interviul în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la interviul în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos lista candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la interviu, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 11 ianuarie 2019: Numărul de posturi vacante de procuror se suplimentează cu un post

Potrivit anunțului din data de 11 ianuarie 2019, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității următoarea informație:

„Având în vedere organizarea, în data de 28 ianuarie 2019, a interviului pentru ocuparea posturilor vacante de procuror din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, numărul de posturi vacante de procuror se suplimentează cu un post la Serviciul teritorial Pitești”. 

Sursa informației


DIICOT. Interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror (termen-limită: 21 ianuarie 2019)

Potrivit unui anunț din data de 6 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează, în conformitate cu dispozițiile art. 79^1 alin. (3) și (4) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în perioada 28-29 ianuarie 2019, interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror existente în cadrul Structurii centrale și teritoriale, după cum urmează:

– 2 posturi la Structura centrală;

– 1 post la Serviciul teritorial Cluj;

– 1 post la Biroul teritorial Buzău;

– 1 post la Biroul teritorial Dâmbovița.

Cererile de înscriere la interviu vor fi înaintate, până la data de 21 ianuarie 2019, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul de resurse umane, împreună cu un referat privind aprecierea activității profesionale a procurorului și a conduitei acestuia, curriculum vitae și CD conținând lucrări considerate reprezentative pentru activitatea desfășurată până în prezent.

Cererile de înscriere la interviu, adresate procurorului-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, trebuie să conțină numele și prenumele candidatului, unitatea la care își desfășoară activitatea la momentul formulării cererii, vechimea în funcția de procuror, calificativul „foarte bine” primit la ultima evaluare (copia raportului de evaluare va fi atașată cererii), mențiunea că nu a fost sancționat disciplinar.

Interviul va avea loc în condițiile prevăzute de art. 79^1 alin. (3)-(6) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1.

Totodată, posturile vacante de procuror pentru ocuparea cărora se organizează interviul pot fi suplimentate.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/412.32.27.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica și bibliografia aferente interviului, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate] DIICOT. Interviu în vederea ocupării a 5 posturi vacante de procuror (termen-limită: 21 ianuarie 2019) was last modified: ianuarie 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter