DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere – procurori (termen-limită: 27 iulie 2018)

14 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 364

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 13 iunie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității detalii în ceea ce privește depunerea candidaturilor pentru funcțiile de conducere vacante, exercitate de către procurori, în cadrul Structurii centrale și teritoriale ale direcției. 

Astfel, în conformitate cu prevederile art. 21 din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193 din data de 9 martie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism anunță că, până la data de 27 iulie 2018, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea următoarelor funcții de conducere din cadrul direcției:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

– procuror-șef al Biroului de informare și relații publice;
– procuror-șef al Serviciului teritorial Bacău;
– procuror-șef al Serviciului teritorial Târgu-Mureș.

Totodată, posturile de procuror-șef vor deveni vacante la data de 23 iulie 2018, când expiră mandatele funcțiilor de conducere exercitate de procurori.

Candidaturile (cererile) vor fi însoțite de următoarele documente:

– curriculum vitae al procurorului;

– declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

– un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care procurorul candidează;

– un CD cu 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea;

– ultimul raport de evaluare a activității profesionale a procurorului participant la selecție;

– orice alte înscrisuri considerate relevante.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/41.23.227.

Sursa informației

DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere – procurori (termen-limită: 27 iulie 2018) was last modified: iunie 14th, 2018 by Universul Juridic
Conferintele Video Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter