[REMINDER: Au mai rămas 5 zile pentru înscriere] DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcţiei (termen-limită: 11 februarie 2019)

6 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 398

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reminder: Au mai rămas 5 zile pentru depunerea candidaturilor aferente funcțiilor de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcției

Reamintim celor interesați că data-limită pentru depunerea candidaturilor aferente funcțiilor de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcției este 11 februarie 2019.

Monitor Dosare

Dosarele de candidat se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției.


DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcției (termen-limită: 11 februarie 2019)

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism aduce la cunoștință faptul că a fost lansată procedura de depunere a candidaturilor pentru ocuparea unor funcții de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcției.

Astfel, în conformitate cu prevederile art. 21 din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193 din data de 9 martie 2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism anunță că, până la data de 11 februarie 2019, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea următoarelor funcții din cadrul Structurii teritoriale a direcției:

– procuror-șef al Serviciului teritorial Craiova;

– procuror-șef al Biroului teritorial Vrancea.

Candidaturile (cererile) vor fi însoțite de următoarele documente:

– curriculum vitae;

– declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

– un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care procurorul candidează;

– ultimul raport de evaluare a activității profesionale a procurorului participant la selecție;

un CD cu 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea;

– orice alte înscrisuri considerate.

Conferintele lunii noiembrie
”

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 021/41.23.227.

Respectivul anunț este afișat pe site-ul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, la adresa: www.diicot.ro (Resurse umane – Posturi vacante).

Sursa informației

[REMINDER: Au mai rămas 5 zile pentru înscriere] DIICOT. Depunerea candidaturilor pentru funcții de conducere din cadrul Structurii teritoriale a direcției (termen-limită: 11 februarie 2019) was last modified: februarie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter