DIICOT. Concurs de promovare pentru grefieri (termen-limită: 25 octombrie 2017)

16 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 814

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

DIICOT a publicat un anunț cu privire la concursul promovare pentru grefieri, termen-limită pentru înscrieri fiind data de 25 octombrie 2017.

Astfel, DIICOT organizează concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate, pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice în cadrul Structurii centrale a direcției.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Concursul va avea loc la data de 7 noiembrie 2017, ora 10:00, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, și constă în susținerea următoarelor probe:

proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia anexate;
proba practică, constând în verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Potrivit art. 11 din Regulament, poate participa la concurs personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier în cadrul curții de apel/parchetului de pe lângă curte de apel;
b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Dosarul de concurs se depune la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până cel mai târziu la data de 25 octombrie 2017 și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cerere de înscriere;
b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al instanței sau parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;
c) curriculum vitae;
d) orice acte considerate relevante.

Tematica și bibliografia de examen au fost anexate acestui anunț.

Relații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 021.412.32.27.

Sursa informației

DIICOT. Concurs de promovare pentru grefieri (termen-limită: 25 octombrie 2017) was last modified: octombrie 16th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter