DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate, pentru ocuparea unui post de tehnician criminalist în cadrul Structurii centrale (termen-limită: 16 ianuarie 2019)

28 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 436

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate, pentru ocuparea unui post de tehnician criminalist în cadrul Structurii centrale.

Astfel, concursul va avea loc la data de 29 ianuarie 2019, ora 10.00, la sediul Structurii centrale a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, și constă în susținerea următoarelor probe:

proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia anexate;

proba practică.

În cadrul probei practice se va include verificarea următoarelor cunoștințe și abilități:

– realizarea fotografiilor și video-filmărilor judiciare;

– realizarea schițelor/desenelor la scară;

– fixarea fotografică și video și/sau a mijloacelor materiale de probă;

– stabilirea poziției obiectelor prin relaționare cu repere;

– descrierea obiectelor în detaliu (natură, culoare, formă, dimensiuni, stare de agregare);

– marcarea pe schiță sau pe desene prin simboluri sau scriptic;

– efectuarea înregistrărilor audio/video în ambiental și a declarațiilor persoanelor, conform dispozițiilor Codului de procedură penală;

– efectuarea de copii ale suporților ce conțin informații în format digital (CD/DVD);

– transferul de informații de la un mediu de stocare la altul.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Pot participa la concurs tehnicienii criminaliști din cadrul parchetelor de pe lângă tribunale, care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care sunt încadrați;

b) au calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

c) nu au fost sancționați disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Îndeplinirea condițiilor se constată printr-un raport întocmit de compartimentul de specialitate al parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea.

Dosarul de concurs se depune la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până cel mai târziu la data de 16 ianuarie 2019 și trebuie să cuprindă următoarele documente:

a) cerere de înscriere;

b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 11 din Regulament, întocmit de compartimentul de specialitate al parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea;

c) curriculum vitae;

d) orice acte considerate relevante.

Informații suplimentare la numărul de telefon 021/41.23.226.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia pentru concurs, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

DIICOT. Concurs pentru promovarea în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate, pentru ocuparea unui post de tehnician criminalist în cadrul Structurii centrale (termen-limită: 16 ianuarie 2019) was last modified: decembrie 27th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter