[UPDATE: Rezultate finale] DIICOT. Concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice (termen-limită: 26 octombrie 2018)

14 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.754

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 decembrie 2018: Rezultatele finale în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice

Potrivit unui anunț din data de 13 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele finale în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice.

Efectele Legii nr. 212/2018 în activitatea instanțelor și a justițiabililor; Principalele modificări aduse Legii contenciosului administrativ

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale ale candidaților, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 7 decembrie 2018: Clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice

Potrivit unui anunț din data de 7 decembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității clasificarea candidaților după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice.

Totodată, conform art. 21 alin. (7) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, nota finală nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Potrivit art. 22 alin. (1) din același act normativ, pentru a fi declarat admis la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii superioare juridice sau de grefier cu studii medii ori cu studii superioare de altă specialitate, candidatul trebuie să obțină cel puțin nota 5.00 (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6.00 (șase), să îndeplinească condițiile privind buna reputație și să fie apt din punct de vedere medical.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării candidaților după soluționarea contestațiilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 3 decembrie 2018: Clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice

Potrivit unui anunț din data de 29 noiembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității clasificarea candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării candidaților, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 21 noiembrie 2018: Baremul definitiv în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice

Potrivit unui anunț din data de 20 noiembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității baremul definitiv în ceea ce privește proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent baremului definitiv în ceea ce privește proba scrisă a concursului, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 19 noiembrie 2018: Rezultatele la susținerea probei practice a concursului organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier, organizată la data de 15 noiembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 16 noiembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatele la susținerea probei practice a concursului organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier, organizată la data de 15 noiembrie 2018.

Totodată, candidații declarați admiși în urma susținerii probei practice eliminatorii vor susține proba scrisă la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1,
București, în data de 19 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00.

În vederea verificării, candidații se vor prezenta la ora 9.30 și vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare rezultatele obținute de către candidați la susținerea probei practice a concursului, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 noiembrie 2018: Programarea candidaților la susținerea probei practice a concursului organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier, organizată la data de 15 noiembrie 2018

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității programarea candidaților la susținerea probei practice a concursului organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier.

Totodată, proba practică eliminatorie se va susține la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva programare, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 8 noiembrie 2018: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiior legale de participare la concursul organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier 

Potrivit unui anunț din data de 8 noiembrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiior legale de participare la concursul organizat în vederea ocupării a 3 posturi de grefier.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul candidaților înscriși și rezultatul verificării îndeplinirii condițiior legale de participare la concurs, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Reminder: Au mai rămas 4 zile pentru depunerea candidaturilor

Reamintim celor interesați faptul că dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 26 octombrie 2018.


DIICOT. Concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice (termen-limită: 26 octombrie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 3 octombrie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, după cum urmează:

– 2 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Structurii centrale; 

– 1 post vacant de grefier cu studii superioare juridice, în cadrul Biroului teritorial Caraș-Severin.

Concursul va avea loc începând cu data de 15 noiembrie 2018, de la ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1, și constă în susținerea următoarelor probe:

– proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere;

 proba scrisă la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

c) cunosc limba română;

d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

e) au studii superioare juridice;

f) posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

La înscriere candidații vor primi formularul cererii tipizate.

Dosarul de concurs va cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (copie);

c) diploma de licență (copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare (vor fi solicitate de comisia de organizare după afișarea rezultatelor finale);

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt candidatul pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Copiile documentelor prevăzute la lit. b) și c) vor fi însoțite, la depunerea dosarului, de originale, certificarea acestor copii urmând a fi făcută de către un membru al comisiei de organizare a concursului.

Taxa de înscriere, în cuantum de 150 lei, se plătește la casieria direcției.

Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcției, până la data de 26 octombrie 2018.

Verificarea dosarelor se realizează de comisia de organizare a concursului, iar lista candidaților admiși și a celor respinși se afișează și se publică pe site-ul direcției cu 7 zile înainte de data concursului.

Relații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon: 021/412.32.26.

Pentru mai multe detalii, anexăm tematica aferentă interviului, astfel cum a fost publicată de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] DIICOT. Concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante de grefier cu studii superioare juridice (termen-limită: 26 octombrie 2018) was last modified: decembrie 14th, 2018 by Universul Juridic
59 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter