DIICOT. Concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei de conducere de grefier-şef în cadrul Serviciului teritorial Bacău (termen-limită: 11 ianuarie 2019)

31 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcției de conducere de grefier-șef în cadrul Serviciului teritorial Bacău al direcției.

Concursul va avea loc începând cu data de 28 ianuarie 2019, ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, Sector 1.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;

testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier în cadrul parchetelor. În cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;

– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcției, până la data de 11 ianuarie 2019, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 18 ianuarie 2019, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: 021/41.23.225 sau 021/41.23.226.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia pentru concurs, astfel cum au fost publicate de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

DIICOT. Concurs de promovare pentru ocuparea funcției de conducere de grefier-șef în cadrul Serviciului teritorial Bacău (termen-limită: 11 ianuarie 2019) was last modified: decembrie 27th, 2018 by Universul Juridic
16 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter