[UPDATE: Clasificarea candidaților] DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 8 martie 2018)

29 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1401
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 29 martie 2018: Clasificarea candidaților la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Potrivit unui anunț din data de 28 martie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității tabelul de clasificare a candidaților la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, potrivit dispozițiilor art. 17 alin. (2) din Regulament, sunt declarați admiși, în limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin media 7, fără ca la vreuna dintre probe să fi obținut o notă mai mică de 5.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tabelul aferent clasificării candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 28 martie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Potrivit unui anunț din data de 27 martie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista rezultatelor obținute de către candidați la prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, potrivit art. 16 alin. (5) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 182/2007, cu modificările și completările ulterioare, rezultatele susținerii proiectului sunt definitive și nu pot fi contestate.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidați la susținerea proiectului, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 26 martie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Potrivit unui anunț din data de 23 martie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista rezultatelor obținute de către candidați la proba scrisă în ceea ce privește concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Totodată, în conformitate cu dispozițiile art. 15 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu
modificările și completările ulterioare, în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor, candidații nemulțumiți au putut să formuleze contestație cu privire la nota obținută la proba scrisă.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul cu rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 15 martie 2018: Lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor

Potrivit unui anunț din data de 15 martie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a dat publicității lista candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor.

Astfel, susținerea probei scrise va avea loc în data de 22 martie 2018, ora 10.00, la sediul Structurii centrale din Calea Griviței nr. 24, Sector 1, București.

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tabelul candidaților înscriși la concursul de promovare în funcții de conducere a grefierilor, astfel cum a fost publicat de către DIICOT:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 8 martie 2018)

Potrivit unui anunț din data de 21 februarie 2018, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism organizează concurs de promovare în funcții de conducere pentru ocuparea postului de grefier-șef al Serviciul de combatere a traficului transfrontalier de droguri. 

Concursul va avea loc începând cu data de 22 martie 2018, ora 10.00, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din București, Calea Griviței nr. 24, sector 1.

Astfel, concursul constă în susținerea următoarelor probe:

– prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează;
– testare scrisă privind verificarea activității profesionale.

La concursul pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor se are în vedere îndeplinirea următoarelor criterii:

– o vechime de minim 3 ani în funcția de grefier în cadrul parchetelor; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minim 6 luni în funcția de grefier în cadrul parchetelor;

– activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Îndeplinirea condițiilor prevăzute mai sus se constată prin raport întocmit de procurorul-șef serviciu/birou unde candidatul își desfășoară activitatea.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul direcțieipână la data de 8 martie 2018, însoțite de raportul menționat anterior, curriculum vitae, precum și orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care candidează se depune până la data de 16 martie 2018, atât pe suport de hârtie, cât și în format electronic.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 021.41.23.225/021.41.23.226.

Pentru mai multe detaliitematica și bibliografia pentru concurs – stabilite de Colegiul de conducere al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – pot fi consultate în cele ce urmează:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea candidaților] DIICOT. Concurs de promovare a grefierilor în funcții de conducere (termen-limită: 8 martie 2018) was last modified: martie 29th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter