DEZBATERI „PARCHETUL EUROPEAN”

2811       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

DEZBATERILE „PARCHETUL EUROPEAN” – 4 ediții 📅 19 octombrie 2022 DEZBATERILE „PARCHETUL EUROPEAN” – 4 ediții

Data 19 octombrie 2022
Locația online

Vă recomandăm următoarele apariții editoriale:

https://www.ujmag.ro/drept/drept-penal/parchetul-european-reglementare-2021-controverse-explicatii/


La aproape 1 an de la înființare, ținând seama atât de noutatea, cât și de complexitatea normelor care reglementează activitatea Parchetului European, se resimte pregnant nevoia constituirii unei platforme de discuții având ca obiect analizarea în mod integrat a prevederilor Regulamentului (UE) 2017/1939 al Consiliului din 12 octombrie 2017 împreună cu dispozițiile corelative din Codul de procedură penală, în scopul de a clarifica consecințele aplicării acestora în procesele penale din România și, în același timp, de a răspunde întrebărilor practicienilor.

Având în vedere schimbarea de paradigmă a justiției penale, care se produce odată cu operaționalizarea primei instituții a Uniunii Europene cu atribuții de organ de urmărire penală, instituție care are competența de a efectua anchete penale și de a participa la faza de judecată în instanțele din România, se impune dezvoltarea unei platforme care să găzduiască importante dezbateri interprofesionale care să ghideze practicienii în procedurile aplicabile în fața Parchetului European și nu numai.

Dezbaterile își propun coagularea celor mai reputați profesioniști în materie, în scopul de a familiariza în egală măsură procurorii, judecătorii și avocații, cât și alți profesioniști vizați cu instituția Parchetului European.

Importanța temei acestor dezbateri este cu atât mai mare în contextul intensificării cooperării judiciare internaționale în materie penală, ca răspuns la globalizarea fenomenului infracțional.


Moderator: Av. Adrian Șandru


 

EDIȚII • TAXA DE PARTICIPARE:
  • ediție individuală: 300 lei + TVA/participant
  • abonament anual serie 4 ediții: 225 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 900 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 25% față de 1.200 lei + TVA la achiziționarea individuală

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE:

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile:
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic
 • 10% reducere la cărțile altor edituri

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI:

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555
[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

DEZBATERILE „PARCHETUL EUROPEAN” – 4 ediții was last modified: septembrie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.