DEZBATERI DEZBATERILE „EXECUTARE SILITĂ”: Ediția 2 – Executarea măsurilor asigurătorii

624       0

DEZBATERILE „EXECUTARE SILITĂ”: Ediția 2 – Executarea măsurilor asigurătorii 📅 30 mai 2023 DEZBATERILE „EXECUTARE SILITĂ”: Ediția 2 – Executarea măsurilor asigurătorii

Data 30 mai 2023
Locația ora 15.00, Online

Revista Română de Executare Silită și Grupul Editorial Universul Juridic inițiază o serie de dezbateri online, dedicate dreptului execuțional civil, moderate de conf. univ. dr. Eugen Hurubă, Director al Revistei Române de Executare Silită, Director al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești.
Beneficiind de aportul unor speakeri cu o bogată experiență academică și profesională, aceste dezbateri sunt destinate unor analize aprofundate pe teme de interes crescut pentru executarea silită, încercând să răspundă și întrebărilor participanților, pe care le pot adresa odată cu înscrierea, sau pe parcursul desfășurării fiecărui eveniment.

Moderator: conf. univ. dr. Eugen  Hurubă

Speakeri invitați:

– jud. drd. Roxana Dan  

– exec. jud. Bogdan Dumitrache

– lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț, prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași 


TAXA DE PARTICIPARE:

– ediție individuală: 300 lei + TVA/participant 

– abonament anual serie 4 ediții: 180 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 40% față de 1200 lei + TVA la achiziționarea individuală 


BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

  • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
  • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
  • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
  • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
  • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
  • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
  • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

  • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
  • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
  • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

[email protected]


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected].
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

DEZBATERILE „EXECUTARE SILITĂ”: Ediția 2 – Executarea măsurilor asigurătorii was last modified: mai 24th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.