DEZBATERI DEZBATERILE „CONTENCIOSUL ADMINISTRATIV”: Ediția 1 – Contenciosul administrativ și procedura civilă

708       0

DEZBATERILE „CONTENCIOSUL ADMINISTRATIV”: Ediția 1 – Contenciosul administrativ și procedura civilă 📅 18 mai 2023 DEZBATERILE „CONTENCIOSUL ADMINISTRATIV”: Ediția 1 – Contenciosul administrativ și procedura civilă

Data 18 mai 2023
Locația Între orele 16:00-18:00, Online

Seria de patru dezbateri în materie de contencios administrativ aferentă anului 2023, care vine în continuarea seriei de șase dezbateri din 2022 își propune să continue analiza unor teme de maxim interes în materia controlului legalității activității administrației publice. 

Și în acest an, fiecare dezbatere va avea cel puțin un invitat principal, specialist de referință cu privire la subiectul concret al dezbaterii respective, astfel încât ideile ce se vor desprinde din discuții să fie cu adevărat utile și practice. 

De asemenea, dezbaterile, chiar daca vor implica și teme cu rezonanță teoretică, vor fi canalizate spre aspectul practic al aplicării concrete a soluțiilor teoretice ce rezultă din discuții. 

Mai concret, dimensiunea practică și pragmatică a dezbaterilor va predomina. 

MODERATOR:

– Conf. univ. dr., av. Mircea Ursuța, Facultatea de Drept, Universitatea din Oradea

SPEAKERI

– Executor jud. Bogdan Dumitrache

– Av. dr. Eugenia Marin, fost judecător ICCJ – Secția contencios administrativ și fiscal

– Av. Ionuț Șerban, Partener, Țuca Zbârcea & Asociații


TAXĂ DE PARTICIPARE:

 • ediție individuală: 300 lei + TVA/participant 
 • abonament anual serie 4 ediții: 180 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 40% față de 1200 lei + TVA la achiziționarea individuală 

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrării video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă


 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste înregistrări/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de către partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe rețele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

DEZBATERILE „CONTENCIOSUL ADMINISTRATIV”: Ediția 1 – Contenciosul administrativ și procedura civilă was last modified: mai 24th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.