Dezbatere DEZBATERE DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV - Contenciosul administrativ! Provocari actuale!

51       0

DEZBATERE DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV – Contenciosul administrativ! Provocari actuale! 📅 14 noiembrie 2024 DEZBATERE DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV – Contenciosul administrativ! Provocari actuale!

Data 14 noiembrie 2024
Locația Online

Dezbateri Jurisprudențiale – un proiect editorial inedit care vine în sprijinul profesioniștilor dreptului pentru clarificarea unora dintre cele mai spinoase, noi și provocatoare probleme practice. 

Dinamica relațiilor sociale, complexitatea și dificultatea cauzelor deduse judecății, rafinarea raporturilor juridice generează, inevitabil, întrebări, frământări, căutări și, de multe ori, chiar soluții divergente ale instanțelor judecătorești 

Conceput, așadar, în jurul nevoilor și așteptărilor practicienilor, proiectul acordă atenție tuturor domeniilor juridice, integrând într-un concept unitar și echilibrat, problematici practice diverse care vor primi soluții din partea unor specialiști recunoscuți.  

Vă invităm să vă alăturați în fiecare lună proiectului Dezbateri Jurisprudențiale, pentru a găsi rezolvare unor chestiuni practice dificile cu ajutorul unor teoreticieni și practicieni deopotrivă, care își vor pune laolaltă experiența, pregătirea și creativitatea pentru a oferi cele mai pertinente și așteptate teze și răspunsuri. 

Concept personalizat, profesionist și dedicat, Dezbateri Jurisprudențiale este instrumentul de care profesioniștii dreptului au nevoie, suportul din activitatea practică de zi cu zi în efortul de înțelegere, interpretare și aplicare corectă a legii. 

14 NOIEMBRIE 2024 – DEZBATERE DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV 

Moderator: jud. Grațiela Ramona Milu, Curtea de Apel Brașov, membru, Consiliul Superior al Magistraturii 

Contenciosul administrativ! Provocari actuale!

Invitați:

Jud. Cristian Oana, secția Contencios Administrativ și Fiscal Înalta Curte de Casație și Justiție, formator INM

Jud. Bogdan Cristea, secția Contencios Administrativ și Fiscal Înalta Curte de Casație și Justiție, formator INM

Jud. Marlena Boancă Ivan, Curtea de Apel Târgu-Mureș președinte secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal

TAXA DE PARTICIPARE:

PARTICIPĂ ONLINE: 300 lei + TVA/participant

 

Participă online!

 


BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

  • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
  • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
  • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
  • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
  • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
  • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
  • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

  • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
  • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
  • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0732.320.662

conferintele@universuljuridic.ro

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

DEZBATERE DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV – Contenciosul administrativ! Provocari actuale! was last modified: iunie 7th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: