Depunerea jurământului de către consilierii juridici din Colegiul Consilierilor Juridici Ilfov

1648       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Sâmbătă, 14 noiembrie 2015,

începând cu ora 10:30

Piața Mihai Eminescu nr.1, Buftea

Sala mare a Primăriei

Colegiul Consilierilor Juridici Ilfov

Sâmbătă, 14 noiembrie 2015, începând cu ora 10:30, consilierii juridici care au intrat în profesie prin aderarea la Colegiul Consilierilor Juridici Ilfov depun jurământul, ca expresie a devotamentului pentru țară și apartenenței la sistemul juridic din România.

Este un eveniment în premieră pentru Colegiul Consilierilor Juridici Ilfov care, începând cu acest an, are un nou program de dezvoltare, ce include pregătirea continuă a membrilor și participarea activă în cadrul programelor și activităților Ordinului Consilierilor Juridici din România.

După susținerea examenului de admitere și depunerea documentelor care atestă pregătirea lor juridică, iar la unii chiar o experiență închegată în profesia de consilier juridic, sau altele, un număr de 20 noi colegii vor depune jurământul în cadru solemn.

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie vor fi așteptați sâmbătă, 14 noiembrie 2015, în Piața Mihai Eminescu nr. 1, din Buftea în sala mare a Primăriei.

Depunerea jurământului de către consilierii juridici din Colegiul Consilierilor Juridici Ilfov was last modified: noiembrie 13th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter