Dentons își îmbunătățește prezența în clasamentele Legal 500 EMEA 2021 și Chambers

29 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 154

Ediția din acest an a Legal 500 EMEA a recunoscut 183 de avocați Dentons drept lideri în domeniile lor de practică. Printre aceștia, 11 avocați ai biroului de la București au fost incluși în clasamentele Legal 500, după ce au primit în mod constant aprecieri din partea clienților lor pentru calitatea serviciilor. De asemenea, ediția din acest an a Chambers Europe 2021 a recunoscut 192 de avocați Dentons drept lideri în domeniile lor, 8 dintre câștigători făcând parte din biroul din București.

Legal 500 EMEA a recunoscut activitatea excepțională a Dentons București în nouă domenii cheie de practică, care au fost incluse în clasamentele sale: Drept Financiar-Bancar; Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții; Energie și Resurse Naturale; Drept Imobiliar și al Construcțiilor; Restructurare și Insolvență; Piețe de capital; Soluționarea Litigiilor; Concurență și Dreptul Muncii.

Echipa Dentons de Drept Financiar-Bancar a urcat în Tier 1 ca practică de top în România, în timp ce activitatea echipei Piețe de Capital a obținut pentru prima dată recunoașterea Legal 500. În plus, avocații Dentons București au primit recunoașteri precum „Leading Individual”,  „Next Generation Partner”, „Rising Star” și „Other Key Lawyers”.

„Numărul de avocați și de practici din biroul nostru recunoscute în clasamentele Legal 500 sunt în creștere de la an la an. Și este cu adevărat remarcabil ca domeniul Piețe de Capital intră pentru prima dată în clasament”, a declarat Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons în România.

Ghidul Legal 500 EMEA acoperă peste 80 de țări și peste 2.700 de firme de avocatură. Ghidul analizează activitatea firmelor de avocatură și evidențiază echipele care oferă cele mai avansate și inovatoare sfaturi pentru consultanța corporativă. Cercetarea se bazează pe feedback-ul de la clienți, observațiile firmelor de avocatură și interviurile cu avocați din conducerea cabinetelor de practică privată.

Ghidul Chambers Europe 2021: șapte domenii de practică ale Dentons au fost recunoscute

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Avocații Dentons din biroul din  București au primit, de asemenea, recunoașteri importante din partea ghidului Chambers în ediția din acest an. Chambers Global 2021 a plasat Dentons în trei domenii de practică: Drept Financiar-Bancar, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții și  Capacități Internaționale & Transfrontaliere, în timp ce în ghidul Chambers Europe 2021 au fost recunoscute șapte domenii de practică și 8 avocați au primit recunoaștere pentru expertiza lor în Drept Financiar-Bancar, Drept Imobiliar, Piețe de capital, Energie și Proiecte și Soluționarea Litigiilor.

Recunoașterea primită de echipa Piețe de Capital este una dintre cele mai importante realizări din acest an și evidențiază rezultatele extraordinare obținute în acest sector, în timp ce aria de practică Drept Financiar-Bancar își consolidează poziția ca una dintre cele mai puternice practici din România și CEE.

Ghidul Chambers Europe identifică avocații și firmele de avocatură de top din 52 de jurisdicții din Europa și întocmește un clasament pe baza cercetărilor aprofundate și a feedback-ului din partea clienților și a colegilor.

***

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din 80 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.

Echipa juridică Dentons din București, sub conducerea lui Perry Zizzi, Managing Partner, oferă clienților săi o abordare orientată spre rezultate și soluții juridice eficiente. În peste două decenii de activitate în România, firma a oferit consiliere cu privire la tranzacții importante pentru clienții interni și internaționali din mai multe sectoare. Domeniile de practică cheie includ activitățile bancare și financiare, imobiliare, corporative, ocuparea forței de muncă, energie și infrastructură, concurență și litigii.

Dentons își îmbunătățește prezența în clasamentele Legal 500 EMEA 2021 și Chambers was last modified: aprilie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter