Dentons ajută avocații să planifice următoarele 12 luni și lansează set-ul de instrumente New Dynamic

1 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 76

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Valorificând expertiza globală și spiritul inovator ale diviziei strategice Nextlaw In-House Solutions (o divizie de consultanță strategică globală care oferă avocaților servicii multi-disciplinare integrate, informații despre piețe, trenduri și perspective), dar și ale specialiștilor juridici proprii, Dentons a lansat recent hub-ul și setul de instrumente The New Dynamic, cu scopul să ghideze și să sprijine echipe juridice interne, dar și coordonatorii departamentelor juridice, în dinamica erei post-COVID-19.

Hub-ul „The New Dynamic”, creat de Dentons, mai conține informații juridice, acces la webinarii, seturi de instrumente legale, dar și cele mai recente articole din 76 de țări Dentons.

Setul include:

– Ghid pentru coordonatorii departamentelor juridice și echipe juridice interne care să îi ajute să avanseze cu strategiile digitale;

– Tactici și soluții rapide pentru coordonatorii departamentelor juridice;

– Cum să planificăm lunile următoare;

– Importanța abilităților de conducere;

– Ghid privind problemele cu furnizorii și oportunitățile generate de criteriile ESG;

– Informații juridice din 76 de țări Dentons;

– Lecții învățate de la Coreea de Sud.

În contextul global generat de COVID-19, Dentons și-a sprijinit clienții și comunitățile, punând la dispoziție instrumente globale, menite să îi ajute să navigheze prin această perioadă. Hub-ul COVID-19 este o altă resursă pusă la dispoziție de către Dentons pentru organizații și include sfaturi privind recrutarea la nivel global, confidențialitatea datelor, insolvență, antitrust și concurență, peste 1.000 sfaturi și puncte de vedere, dar și un hub pro bono.

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 76 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici –  www.dentons.com.

Dentons ajută avocații să planifice următoarele 12 luni și lansează set-ul de instrumente New Dynamic was last modified: iulie 1st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter