Dentons a asistat Dawn Capital în investiția în Flow.AI, una dintre cele mai mari finanțări de Serie A din Europa în acest trimestru

30 mai 2023
Vizualizari: 131

Dentons, prestigioasa firmă globală de avocatură specializată în tehnologie și investiții în sectorul start-up-urilor, a oferit consultanță juridică fondului de venture capital Dawn Capital cu sediul în Londra, în cadrul unei runde de finanțare a Flow.AI, aceasta fiind una dintre cele mai mari finanțări de Serie A din Europa în acest trimestru.

Cu sediul în SUA și filiale în Europa, Flowx.AI a obținut o finanțare de Serie A în valoare de 35 de milioane de dolari cu scopul de a continua accelerarea dezvoltării produsului său. Aceasta este cea mai mare finanțare de Serie A din istoria ecosistemului de start-up-uri din România. Printre investitorii care au participat la această finanțare se află și Day One Capital și PortfoLion din Ungaria și SeedBlink din România.

Fondată de trei români, aflați la a doua fondare de companie, Flowx.AI este o platformă de dezvoltare „no code/full code” pentru produse digitale în diverse industrii, precum sectorul bancar, asigurări, energie și utilități.

Echipa transfrontalieră Dentons a fost coordonată la nivel internațional de partenerii Chris Errico (New York), Joseph Altendorff (Londra) și în București de partenera Cristina Dăianu. Aceștia au beneficiat de sprijinul unei echipe de avocați din mai multe birouri, printre care se numără Shaun Altshuller și Ben Walker (New York) și Cristina Marcu, Argentina Rafail, Nadia Al Battah, Iulia Titirișcă, precum și partenerul Raul Mihu (București).

Această tranzacție evidențiază experiența în proiecte transfrontaliere a echipei Dentons Venture Technology and Emerging Growth de a asista clienți în proiecte internaționale ambițioase din industria dinamică a tehnologiei și de a oferi consultanță juridică completă și perspective strategice de neegalat.

 

Despre Dentons

Dentons este concepută să fie diferită. Cea mai mare firmă de avocatură din lume, cu 21.000 de profesioniști în peste 200 de locații din peste 80 de țări, Dentons își sprijină clienții, ajutându-i pentru a-și crește, proteja, opera și finanța afacerile. Prin abordarea policentrică și orientarea spre soluții aplicate, împreună cu angajamentul față de incluziune, diversitate, echitate și ESG, confruntăm status quo-ul pentru a ne concentra asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri.

 

Dentons a asistat Dawn Capital în investiția în Flow.AI, una dintre cele mai mari finanțări de Serie A din Europa în acest trimestru was last modified: mai 30th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: